maanantai 5. elokuuta 2013

Pyykkäri

Kodissamme on käynnissä hullunmylly!

Koska toivomme muuttavamme tästä kodista lähitulevaisuudessa pois, olemme käyneet läpi tavaroita ja vaatteita, joista luovumme. Kävin varaamassa kirpparilta pöydän ja nyt kokeilen kirppismyyjän uraa ensimmäisen kerran :) huomenna käymme viemässä monta kassillista tavaraa myyntiin. Olen pessyt E:n pieneksi jääneitä vaatteita monta koneellista ja ripustanut kuivumaan ulos. Säät suosivat - pyykit kuivuvat tällä kelillä hetkessä. Aurinko paistaa (puolivarjossa +34!) ja käy hentoinen tuulenvire, joten ihanteellinen ilma pyykinkuivatukselle!Olin säästänyt oikeastaan kaikki E:n vaatteet, lukuunottamatta tietysti rikki menneitä tai pahoin sotkeentuneita. Niinpä vaatetta oli PALJON, ja nyt kun toinen tulokkaamme on poika, voimme luopua sellaisista vaatteista joita pojalle ei kierrätetä. 

Olen innostunut kirppisprojektista, koska tykkään itse koluta kirppareita. Löytämisen ilosta olen täällä aiemminkin sanaillut, nyt toivon että joku muu saa saman tunteen meidän avullamme :) Myyjänä minulle ei ole tärkeää voiton saaminen, riittää mainiosti jos saan pöytävuokran kuitattua tuloilla. Sen päälle tulevat mahdolliset voitot ovat tietysti kiva plussa :)

Yllättävän aikaavievää puuhaa kyllä tuo kirppistuotteiden plokkaaminen, peseminen/siistiminen, silittäminen ja hinnoittelu on! Eipä tämäkään olisi mahdollista ilman Miestä. Hänellä vielä tämä viikko lomaa, sitten minä kokeilen siipiäni ensimmäistä kertaa yksin kahden lapsen kanssa, hui!

Tänään lähden ensimmäistä kertaa pois kotoa yksin. Lähden kuluttamaan laatikon pohjalla ollutta liikuntakorttia Pilates-tunnille! Jee :) sain 10x kortin paikalliseen kuntokeskukseen viime synttäreinä ja vihdoin minulla on mahdollisuus käyttää sitä. Pilates lähtee kokeiluun ensimmäisenä, koska se kehittää kehon syviä lihaksia ja lisää liikkuvuutta. Sanomattakin lienee selvää, että kummatkin on päässeet viime aikoina hävettävän huonoon kuntoon.. (hävettävää siksi, että ennen kuitenkin urheilin ihan kilpailumielessä..) Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan, asialle voi vielä tehdä jotain! Sain niskani tulehdutettua yöimetysten ansiosta, joten niska-hartiaseudun verenkierron parantaminen ei myöskään olisi pahitteeksi.

Loppuun vielä viikonlopun kuulumiset, kyllä taas saa olla niin kiitollinen ihmisistä ympärillään! Sunnuntaina kävimme eräällä ihanalla mummelilla kylässä ja hän antoi meille tällaisen pullakranssin! Oli pakko ottaa siitä kuva, sillä se oli todella iso! Herttainen mummeli, kaiken kaikkiaan :)Pääsimme käymään myös näin upeissa maisemissa eräällä hirsimökillä. Seura oli hyvää, ja ruoka - se vasta hyvää olikin! ;)


Aurinkoa alkaneeseen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Aina kun nään pullan kuvan niin pakko kommentoida... Nam, todella herkullisen näköinen! :) Maistuvainen varmasti olikin.

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)