maanantai 19. elokuuta 2013

Vielä on vihreää

Mieli alkaa valmistautua syksyyn. On jotenkin tosi kova paikka luopua kesästä, mutta kun "surutyön" on saanut tehtyä, syksy tuntuukin oikeastaan aika kivalta. Luontohan on silloin todella kaunis ruskaväreissä, kynttilöiden hämyssä on ihanaa istua iltaa, vielä ei tarvitse pukea toppavaatteita päälle ja valoakin on vielä kohtuullisesti.

Mies on ollut viikon töissä. Hyvin ollaan pärjätty lasten kanssa, vaikka vähän jännitin. Vaikeita päiviä tulee varmasti, siihen ei tarvita paljonkaan jos univelkaa on ja jokin juttu ei mene putkeen vaikka kuinka yrittäisi. Mutta silloin lasketaan miljoona kertaa kymmeneen ja koitetaan jaksaa eteenpäin :)


"Nukuttaa.."


Poika on melkoinen hikoilija, joten lyhythihaisille bodyille on ollut kyllä kovasti kysyntää. Vaikka lämpötilat ulkona ovat jo kesän helteistä viilenneet, on meillä sisällä aivan älyttömän kuuma. Meillä on kyllä ilmalämpöpumppu, jolla kämppää voisi viilentää, mutta vauvan vuoksi ei olla uskallettu pitää sitä kovin paljon päällä. Sieltä tulee niin "raakaa" ilmaa että vilustumisen vaara on suuri. 

Viime viikolla meillä kävi sukulaisvieraita, jotka toivat mukanaan mm. laatikollisen vaatetta E:lle ja vauvalle. Kiitos vielä isosti Lotta ja lapset! Yläkuvassa näkyvä body on juurikin laatikosta löytynyt aarre. Ei tullut itse hankittua kovin montaa lyhythihaista vaatetta kun ajattelin, ettei noin pienellä ehkä tarvi, mutta niinpäs vain tarvittiinkin!Kuvassa on hiukan hassu kuvakulma, on vaikeaa saada kuvattua pikkuiset varpaat oikeannäköisessä mittasuhteessa.. Ei sitä muistanutkaan, miten pienet ne varpaat onkaan! <3 Hassua, miten äkkiä tuollaiset unohtaa, vaikka edellisestä kerrasta ei ole paria vuottakaan.

Taloasioista vielä.. oman talon saaminen ei ole enää pelkkä haave, se on kovaa kyytiä toteutumassa! Meillä on jo tupa kiikarissa, se on meidän KUN vain saadaan nykyinen myytyä! Nyt toivotaan, että joku innostuu tästä meille niin rakkaaksi tulleesta kaksiosta ja ostaa sen pois :)

Hyvää alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Mäkin oon jo ihan orientoitunut syksyyn, se sen takana kyyhöttävä talvi vaan vähän jännittää. Tervetuloa taas meille, kunhan ehditte! Toivotaan, että talosta tulee pian hyviä uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi onkin juuri se "mörkö", mikä siitä syksystäkin meinaa tehdä ensin ahdistavan. Talvessakin on toki puolensa, mutta miten sitä keksiiki liika pitkän listan niitä miinusmerkkisiä puolia.. onkohan täsä nyt joku asenneonkelma :D

   Kiitos kutsusta, koitamma tulla taas pistäytymään kun saadaan täällä vähän tilannetta rauhottumaan! Ristiäiset lähestyy ja asuntonäyttöjä pukkaa, mutta kyllä se tästä :D kaikkihan on sen väärti, jos kämppä saadaan myytyä.

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)