keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

The Day eli Laskettu Aika 40+0

LA paukahti tänään kalenteriin. Tässä olen, yhtenä kappaleena, kivuitta ja tuskitta ;) tajusin juuri, että vaikka valitankin suht kovista kolotuksistani, täytyisi oikeastaan olla vielä kiitollinen tästä olosta koska kohta tuska on paaaaaaljon suurempaa. Tänään tajusin myös sen, että mielikuvissani synnytys vain jatkuu ja jatkuu eikä tuska ikinä lopu.. ehkäpä olisi aika ottaa realistiset ajatukset käyttöön..

Eilen iltapäivällä sain ruokapöydässä istuessa yhtäkkiä omituisen näköharha-kohtauksen. Kirkkaita valopilkkuja säkenöi silmissäni noin puolen minuutin ajan. Kerroin tuosta tänään neuvolassa ja koska turvotukset ovat jälleen valtaisat, sain passituksen huomenna aamulla äitiyspolille. Lääkäri tekee tutkimuksia ja mahdollinen raskausmyrkytys varmistetaan vielä verikokeilla. Sen jälkeen tehdään päätös, käynnistetäänkö synnytys heti vai uskaltaako vielä antaa odotuttaa spontaania alkua. Viime raskaus käynnistettiin rv 41+3 koska pissassa oli proteiinit plussalla ja epäilivät silloinkin raskausmyrkytyksen mahdollisuutta.

Terkka sanoi että sisätutkimus saattaisi toimia edesauttajana synnytyksen käynnistymiselle, inhottavaahan se ronkkiminen on, mutta jos se oikeasti auttaisi niin menköön! Mies sanoi tänään, että hänellä on sellainen kutina että tämän viikonlopun aikana vauva syntyy :)

Katsotaan nyt kuitenkin päivä kerrallaan, huomenna olemme taas viisaampia. Verikokeiden tulokset tulevat varmaan perjantaina, joten myrkytysasiaa jännätään sinne saakka.

Nyt soffalle vielä hetkeksi katsomaan tv:tä, kun saa rauhassa istua ;) kohta meillä on villiä melskettä helinää helskettä!

6 kommenttia:

  1. Siinä meni se mun arvaus... Ois pitänyt sittenkin veikata se 40+3. :)
    Jaksamisia ja hyvää loppu viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani :DD katsotaan, josko tuo 40+3 sitten tärppäisi ;D

      Poista
  2. Voi AAAAPUJAH, -siis ei sinun kannaltasi vaan paremminkin MINUN!
    Siitä syystä että me olemme lähdössä pe aamupäivän aikana reissuun ja siellä en taitane päästä nettiin katselemaan kirjoituksiasi joko siellä on tapahtunut asiaa edistävästi jotakin.
    Toivonkin että saan ajatukseni jonnekin toisaalle reissuilumme aikana, enkä vain mieti ja pähkää koko aikaa "Jokohan se Ruska on tikistämässä pienokaistaan maailmaan?!?" xD
    -Ei vaiskaan! Lupaan että en mieti asiaasi muutoin kuin pitäen peukaloitani pystyssä kaiken HYVÄN puolesta asiaa kohtaan. ;)

    Paaaaljon helppoja tai sanosinko kuitenkin "helpottavia" oloja sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihanaa että pidät peukkuja <3 Kuinkas pitkä reissu teillä olikaan tiedossa? Saas nähdä, josko täällä olisi sitten uutisia, kun palailette ;)

      Poista
    2. Ei olla mitään aikataulua tehty. Mennään ihan fiiliksellä. Eli ei mitenkään juosta "kello kaulassa". Ainoa paluun takaraja on VIIMEISTÄÄN 2viikkoa tästä perjantaista (huomisesta) eteenpäin laskien, kun miehen kesäloma loppuu. Emme ole kuitenkaan aikeissa olla tienpäällä koko tuota aikaa, sillä kotonakin on hyvä olla. Vai sanoisinko että "Hyvä EHTIÄ olemaan" :)

      Veikkaan että ehkä me tiistaina tai keskiviikkona viimeistään palailemme takaisin omaan kotiin. Ei voi kuitenkaan tietää miten suunnitelmiemme matkalla käy, tai vaikkapa auton. Jollakin konstin sieltä kuitenkin kotiudutaan. ;)
      Toivin että ehjin nahoin ja vähin vammoin. :D

      Rahavarannot sanelee hyvin pitkälti tekemisiemme lisäksi matkan pituuden ja keston. Valitettavasti.

      Sen verran uskallan arvata että KUN palaamme teitä ON siellä pesueessa jo +1 enemmän.. ;)

      Poista
    3. Onpa mahtavaa että voitte lähteä ihan fiilispohjalta! Minäkin tykkäisin sellaisesta matkustelusta, että voisi mennä sinne minne nokka näyttää ja viipyä tai olla viipymättä niin kauan kuin tykkää.

      Toivotaan että täällä on sitten nelihenkinen perhe jo koossa ;)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)