perjantai 15. maaliskuuta 2013

Askel lähempänä valmistumista

Tänään oli se kauan odotettu (ja pelätty) päivä, nimittäin kuoronjohdon tentti.

NYT SE ON TEHTY!! :D

Sain hyvää, rakentavaa kritiikkiä ja myös todella positiivista palautetta työskentelystäni, olen niiiiiin iloinen! Vihdoin sekin ressinaiheuttaja on saatu pois päiväjärjestyksestä! :)

Sain myös eiliseksi ja tälle päivälle töitä muskarissa ja nyt on nekin työt tehty ja viikonloppu voi alkaa. Olo on väsynyt mutta niiin onnellinen!

Nyt en uhraa ajatustakaan ensiviikon haasteille, otan toisenkin palan suklaata ja oikaisen itseni sohvalle (sen minkä tyttö nyt antaa oikaista ennenkuin on taas juostava hänen asiallaan :D) ottamaan viikonlopun vastaan.

Rentouttavaa viikonloppua Sinulle!

6 kommenttia:

  1. Onnittelut! :) Olet suklaasi ansainnut. :)
    Rentoa ja leppoisaa viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Paljon Auringon lämpöisiä Onnen toivotuksia menneille läpäisyille ja yhtä paljon niitä myös ensi viikon koitoksillekin super kovan zemin kera!!!!!

    Nautinnollista pyhää, ota kaikki ilo irti ennen uuden viikon käynnistymistä jotta olet valppaana ja skarppina aloitttamaan sen uusine haasteineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Armi, nyt vasta huomasin kommenttisi! :) Otin kyllä viikonlopusta kaiken irti, niin kovin että viimeyönä herätessäni ajattelin onnellisesti olevan sunnuntai-aamu, ja kauhukseni herätyskello hetken päästä soi ja paljasti karun totuuden:
      M A A N A N T A I :O :D

      Poista
    2. xD
      Hyvä hyvä. Sinulle on käynyt kuten Karviselle joka inhoaa sitä maanantai-päivää.
      Hyvää asiassa on kuitenkin se, että olet onnistunut isolla O:lla rentoutumaan. Siitä kertoo tuo päivissä sekoaminenkin jo :)
      IHANA! <3

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)