tiistai 21. helmikuuta 2012

Ristiäiset 19.2.12

Ristiäiset on pidetty ja tyttäremme sai nimen :)
Kutsuttakoon häntä täällä etukirjaimella, E <3Juhlat olivat onnistuneet ja ihania muistoja saimme roppakaupalla :)Tarjolla oli M:n tekemä voileipäkakku,
minun ja siskon väsäämä vaniljainen juustokakku sekä
kummin leipoma täytekakku.
Lisäksi sulhaspiirakoita munavoin kera,
suklaariisikakkuja sekä suklaasydänkeksejä
ja valkosuklaa- ja maitosuklaapusuja.4 kommenttia:

 1. Piipahdin taas vilkaisemaan, mitä teille kuuluu :) Kaunis tarjoilupöytä on ollut ristiäisissä! Toivottavasti pikkuisen unirytmi tosiaan pian tasoittuu, niin saa äitikin levätä! Kaikkea hyvää kevään odotukseenne :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit! :) Kiitos myös kun jaksoit jättää terveiset tänne, on kiva lukea kommentteja!

  Uskon, että unirytmi tasoittuu viimeistään sitten kun päästään maistelemaan kiinteitä. Ainakin minusta tuntuu että nuo unet ovat lyhyempiä juuri silloin kun olen imettänyt, vaikkakin tiedän että rintamaito sulaa paremmin kuin korvike ja näin ollen nälkä yllättää useammin. Tämäkin onneksi on sellainen asia, jonka aika viimeistään korjaa jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tyttönen näyttää suloiselta mekossaan :) Ja hyvällä tuulella näytti olevan. Kiva, että ristiäiset onnistui hyvin.:)
  -ansku-

  VastaaPoista
 4. Heippa Ansku! Kiva kun tulit tääläkin käymään :D Joo kyllähän se neiti sitte oli hyvällä tuulella ku juhulat oli jo ohi :D itse tilaisuuden tosiaan huusi lähes tauotta, nukkui kahvituksen ajan ja sitte ku kaikki oli jo lähteny, heräs ja oli kuin aurinko :DD Tuuppa toistekki lukehen kuulumisia :D

  VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)