keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kurja tehtävä

Heipä hei! Jouduin aloittamaan päivän kurjalla tehtävällä :( Minun oli tehtävä eräänlainen valitus ylemmälle taholle, kun juttu ei alkanut selvitä muuten. Valituksen tein ihan syystä, useamman henkilön puolesta ja ihan virallisesti parinkin asiantuntijan kehotuksesta. Kurjaa se on silti. No, toivottavasti asiaan saadaan tolkkua asiallisella tavalla, ettei kenenkään mieltä pahoiteta.

Vauveli nukkuu juuri ulkona päikkäreitä. Huomaa, että rotavirusrokotteen jälkeen on ollut uneliaampi, ja hiukan kränäsempi kuin normaalisti. Nukahtaa tissille pitkäksi aikaa ja herää + hermostuu jos itse yritän liikahtaa/lähteä. Läheisyyttä siis kaipaa myös kovasti. No, sitähän varten tässä ollaan äippälomalla, aikaa on kyllä :) Mikäs onkaan sen mukavampaa kuin loikoilla sohvalla/sängyllä, vauveli kainalossa tuhisemassa :)

Nyt kuuluu itkuhälyttimen kautta ääntelyä, taitaa vauveli siellä heräillä. Nukkunut tällä hetkellä 2h15min, ja äitikkä on ehtiny jopa juoda päiväkaffit kera suklaan (nam!), ripustaa pyykit kuivumaan, jutella puhelimessa siskon kans ja istua koneella! Siis tässähän on ehtiny tehä jo vaikka mitä! :D

Tänä iltana kastepappi tulee käymään. Pitäisi sopia toimituksen kulusta, virsistä ym. Täytyykin tässä korjailla vähän tavaroita omille paikoilleen ja siistiä muutenkin paikkoja. Suursiivous tehdään sitten lauantaina, kun sunnuntaina on pippalot. 

Kyllä sieltä vaunuista nyt kuuluu jo sen verran "vaativia" äännähdyksiä, että tämä mamma lopettaa tarinoimisen ja säntää hoitamaan jälkikasvua ;)

Mukavaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)