tiistai 28. helmikuuta 2012

Haastava päivä

Tänään ollaan oltu E:n kanssa kaksistaan. Oltiin viikonloppu mökillä Kainuussa ja su-ma sisko oli meillä vielä yötä. Oltiin siis pitkästä aikaa sitten kahdestaan päivä.

Viimeaikoina neiti on syönyt pienempiä annoksia kuin normaalisti, mutta usein. Ihmettelin ensin, mistä on kyse, mutta taisi olla sitä tiheän imun kautta, jolla vauva "tilaa" lisää sapuskaa. Jännää, että tuo toimii vaikka vauva syökin suurimmaksi osaksi korviketta. Tällä viikolla on sitten syöty paljon isompia annoksia kuin aikaisemmin, nyt on mennyt useamman kerran jo koko tetra korviketta (200ml/tetra) kerralla.

Kovasti odotan jo kyllä sitä, että päästään aloittamaan kiinteiden maistelua. Jotenkin tämä korvikkeen ja rintamaidon kanssa keinottelu ja tasapainottelu on äärettömän raskasta ja ressaavaakin. Olisin niin halunnut imettää "normaalisti", mutta eihän sille mitään voi ettei vauva jaksanut imeä aikoinaan tarpeeks kun mulle tuli niitä jälkikomplikaatioita ja jouduttiin antaa jo silloin pulloa. Kuukausi olis vielä siihen että saadaan maistella kiinteitä. Katsotaan nyt miten tuo korvikkeen määrä/vrk kasvaa, että joutuuko antaa sitten jo jotain muutakin ennen kiinteiden aloittamista. Neuvolasta kysyn ensiviikolla, miten toimia.

Tuohon haastavuuteen liittyen tänään ollaan koeteltu äitikän mieltä ja jaksamista. Neiti on nukkunu ainoastaan max. 45min unia tänään, ja viihdyttää on saanut kovasti. Itku tulee herkästi. Kipeä ei kuitenkaan ole, vain seurankipeä.

Tuolta se taas heräsi, mies on lähdössä kauppaan joten mun on jälleen riennettävä.. kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)