perjantai 17. helmikuuta 2012

Perjantain aatoksia

Tyttö nukkui yön hyvin. Nukkumaan mentiin klo 22.30, 1.syöttö klo 3, 2.syöttö klo 6.30 ja herätys klo 8.50! Ihanaa! Toissayö oli aivan toisenlainen, herättiin 4-5 kertaa syömään ja nukkui jotenkin rauhattomasti. Nyt on ollut monena yönä sama järjestys että joka toinen yö hyvä, ja joka toinen katkonaisempi.

Herätyksen jälkeen tyttö on saanut aamupullon, ollaan seurusteltu ja tuossa 10 aikaan vein hänet ulos nukkumaan. Testauksessa on ollut nyt äitiyspakkauksen vanuhaalari, kun ulkona on nollakeli. Toppahaalari on hiukan liian kuuma, ja kun se on vielä tytölle isokin niin se on aika epämukava nukkumispaikka :) naama peittyy liikaa vaikka yritän tyttöä "nostaa" haalarissa ylöspäin. No, aikahan tuonkin "vian" korjaa..

Ristiäiset ovat siis ylihuomenna, ja tänään alkaa kovat järjestelyt. Tuossa puolenpäivän jälkeen lähdemme tytön kummitädin kanssa kauppaan ostamaan täytekakkuaineksia. Hän tekee kakut, todella suuri kiitos siitä! :) M tekee voileipäkakun, minä teen vaniljaisen juustokakun, ja muuta "leivottavaa" ei sitten olekaan. Voi olla, että teemme pasteijoita, mutta mahdollisesti tarjoilemme sulhaspiirakoita munavoilla. Se vaan on niiiin hyvää! :) Makeaa on lisäksi pikku suklaapusujen ja suklaasydän-keksien muodossa. Ehkäpä ostan vielä vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja :)

Siivousurakka on tietenkin kovin järjestelynaihe. Koko huusholli pitää imuroida, pestä lattiat, pyyhkiä pölyt. Kovempaa jynssäystä tarvitaan wc-tiloissa, ja haasteellisin osuus on saada järkättyä tarpeeksi istumapaikkoja. M saa kuitenkin työpaikkaruokalastaan lainaan muutamia tuoleja, joten se ongelma lienee ratkaistu (kunhan niille tuoleille paikka löydetään..). Paljon on myös sellaista turhaa roinaa väärillä paikoilla, joten sellaistakin siivousta siis luvassa.

Ressiä ei siivouksesta kuitenkaan oteta (vaikka olenkin tarkka joissakin asioissa siivouksen suhteen, "kun kerran aletaan siivota niin siivotaan kunnolla" on periaatteeni), sillä juhlassa mielestäni tärkeintä on hyvä tunnelma ja lämminhenkisyys, tarjottavan ohella. Sanonta kuuluu että hyvästä ruuasta juhlat muistetaan, mikä osaltaan kyllä pitää paikkaansa. On kiva järjestää pikkuisen tyttömme ensimmäiset juhlat!

Ristiäisistä lisää toivottavasti myös kuvien merkeissä sitten sunnuntain jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)