keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vähiin käy ennenkö loppuu.

Ja niin koitti tämä päivä, että kypsyysnäyte on tehty ja minun ei tarvitse lähteä kouluun enää opiskelumielessä. Vain tutkintotodistushakemukset ja kansitettu opinnäytetyö pitää viedä opintotoimistoon, ei muuta. Jippii, ihan loistavaa! Pari päivää sitten sain myös tulokset viimeisimmistä tenteistä ja läpi meni! Sain jopa 3 arvosanaksi (asteikko 1-5), vaikka kurssi oli vaikea ja edusti eri genreä kuin minä. Olen tyytyväinen! Muutenkin kun miettii, että aikaa opiskelulle ja harjoittelulle on ollut huomattavasti vähemmän kuin ennen E:tä, olen pärjännyt ihmeen hyvin. Ehkäpä sitä tosiaan on käyttänyt sitten sen vähänkin ajan tosi tehokkaasti :)

Tämän hienon päivän kunniaksi valmistin eilen valkosuklaa-nougathyydykekakun, johon tuli kuningatarkiille. Joimme lapsen kummitädin, ja siis hoitajan kanssa kakkukaffit ja lahjottiin me ihanaa hoitajaa myös hemmottelulahjakortilla ja kesäkukka-amppelilla viimeisen työpäivän kunniaksi :) Kyllä sitä saa olla niin kiitollinen kaikista läheisistä, jotka on auttanu meitä eri tavoin jotta minä sain mahdollisuuden valmistua. En vaihtais tätä hetkeä elämässäni ja tätä elämäntilannetta mihinkään, oon niin iloinen että meillä on tuo pikku typykkä ja toinen tulossa <3

Nyt on olo kuin olisi katujyrä ajanut päältä, väsymys taitaa iskeä nyt kaikessa kokonaisuudessaan. Melkoinen loppurutistus tässä on ollutkin, joten ei ihme että väsyttää. Keväisen keskiviikko-illan ohjelmassa vielä saunomista ja ihan vaan oleilua, kunnes uni korjaa :) itseasiassa korjaisi kyllä jo nyt, mutta en malta ihan näin aikaisin mennä nukkumaan.. :)

4 kommenttia:

 1. IIIIIGS!!!IHQuuuuuuuuu!!!Woooooo-hou!!!!
  SINÄ TEIT SEN!!! Uskallan sanoa tämänkin jo nyt ja taas. :D

  Anteeksi kun lähti hieman mopo käsistä onnitteluiden vuoksi mutta ei tuokaan mitä kirjoitin edes riitä vielä kuvaamaan sitä fiilistä jonka puolestasi myötäelän.
  Yhdistettynä siihen että koet onnistuneesi itsekin ja että sanot tuon

  "...En vaihtais tätä hetkeä elämässäni ja tätä elämäntilannetta mihinkään, oon niin iloinen että meillä on tuo pikku typykkä ja toinen tulossa <3"

  Oi miten kauniisti sanottu ja rehellisesti myös. Nyt olen minäkin happy, ja menen suorastaan liihotellen levittelemään pyykit koneesta ja tiskit koneesta myös. Lähden tämän kunniaksi vaikka lasteni kanssa puistoilemaan, kunhan olen ensin loihtinut jotakin isännälle tarjottavaksi hänen käydessään ruokatunnilla kotosalla. :)

  *Iloinen zemi-onnitus halaus!*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa myötäelämistä, kiitos!! <3 Johan tässä itselläkin fiilis nousee vielä entisestään :)

   Luulen että tämä hyvä fiilis tän asian suhteen jatkuu vielä ainakin tuonne viralliseen valmistumispäivään saakka, kun saa konkreettisesti ne paperit käteen ja sitten vähän juhlitaankin pikku kaffikekkereillä tätä saavutusta. Harmittaa sinänsä, että meidän AMK:ssa ei oo juhlaa ollenkaan, todistus tulee postissa :O mutta ei se haittaa, juhlat voi pitää kotona ja pääasia on että tutkinto on tehty :D

   Ihanaa päivänjatkoa!

   Poista
  2. MITÄ!? EI JUHLIA KOULUN PUOLESTA!?!! O_o
   Nyt olen hieman järkyttynyt.
   Ei tuohon luulisi kauaa aikaa menevän jos opettajat tai rehtori jakaisi valmistuville paperit kouraan. Olisihan se juhlallisempaa jo niin. Kahvitustahan ei pakosta koulunpuolesta olisi pakko järjestää, se nyt vain taita aolla paremminkin sääntö kuin poikkeus että näin useimmiten on. :/ Jokainenhan voisi ja varmasti moni juhliikin sitten koululta kotiin päästyään tarjoten myös sitä kahvia omille vierailleen.

   Toivon huomiselle teille paaaaaaljon kaikkea hyvää jotta sieltä saisitte (pankista) hyviä uutisia ;)
   ^*peukut ja varpaat pystyssä täällä olen!*

   Poista
  3. No elä muuta sano, me kesäkuussa valmistuvat saamme todistuksen "juhlallisesti" postitse :( syy on tietenkin se, että kaikki opettajat ovat silloin jo kesälomalla. Jos olisin valmistunut tässä kuussa, olisin päässyt juhlaan. Harmillista vain, että en olisi voinut valmistua nyt vielä mitenkään, kun meidän yksikössä kurssit jatkuvat toukokuun puolelle ja valmistuakseen toukokuussa, pitäisi kaikki opinnot olla tehtynä ja rekisteriin kirjattuna huhtikuun puolessa välissä. Muissa amk:mme yksiköissä kurssit loppuvat aikaisemmin. Melkoinen suunnitteluvirhe, en oikein ymmärrä.. koska todellakin, juhla koulun puolesta olisi tehnyt valmistumisesta paljon arvokkaamman oloisen.

   Minäpä kertoilen täällä sitten mahdollisesti, miten pankkireissumme meni! Tosin tämä jälkeen käymme vielä ensiviikon alussa muutamassa muussa pankissa jotta saamme kilpailutettua kaikki, mutta ehkäpä kaikkien niiden reissujen jälkeen seuraa yhteenveto täällä :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)