torstai 16. toukokuuta 2013

Ensimmäinen vapaapäivä.

Tänään vietän tavallaan ensimmäistä lomapäivää, oikein havahduin siihen että hei, voin vaikka nukkua tai tehdä mitä tykkään kun E menee päikkäreille! Ei tarvikaan automaattisesti mennä kirjottaan opparia tai tekemään muita koulutehtäviä. I-H-A-N-A tunne!!

Me ollaan tänään nukuttu 8 saakka (ihanaa luksusta seki!), käyty naapurikunnassa hoitamassa asioita ja samalla reissulla kyläilemässä kaverilla. Oli ihanaa ja minulle harvinaista, että saimme kaverin kanssa istuskella heidän lämpimällä terassilla ja meidän E leikki ihan innoissaan kaverin vuotta vanhemman pojan kanssa :) siellä ne sulassa sovussa leikki hiekkalaatikolla :)

Nyt on sitten syöty ja E meni päikkäreille, aika huonosti hän on viime päivinä nukahtanut. En tiedä onko tulossa sairaaksi, kun eilenkin yritin melkein pari tuntia ja lopulta nukahti vasta autoon 15 minuutiksi, kello oli tuolloin 15.30.. yleensä siis nukkuu 12-14 välisenä aikana ja ihan 1,5-2h. Sellaisina päivinä kun uni ei hälle tule, on itsekin väsyneempi kun ei saa sitä omaa hetkeä jolloin voi istua soffalle tai koneelle ja juoda päiväkaffit _rauhassa_. Onneksi hää nyt nukahti *koputtaa puuta*. Heti käytin tilaisuuden hyväksi ja keitin kunnon kaffit :) Päiväkaffit kera valkosuklaa-nougat-hyydykekakun,  nams!
Muutamia asioita pitäisi hoitaa, opparin teossa tarvitut kirjat pitäisi palauttaa (ja maksaa kaikki sakot kirjastoon, hyh :/), ja haluaisin järjestellä paikkoja niin että sais nuo koulupaperit ja nuotit järjestykseen (ikuinen ongelma :D). Huomenna jännittävä päivä kun mennään pankkiin! Sen myötä saattaa selvitä, miten tässä tulevaisuuden asumismuoto tulee muuttumaan vai muuttuuko. Pitäkää peukkuja :)

Ihanaa aurinkoista torstaita!

2 kommenttia:

 1. "Samistelen" kanssasi sen verran että kävin paitsi ostamassa meidän Lantulle korviketta ja vellejä niin oli pakko palkita itsensä jo hieman ennakkoon pussillisella pätkiksiä.
  (Nyt poden pätkis-övereitä parhaillaan...*örf!*)

  Olen sitä paitsi ollut viikkopöllö- TÄNÄÄN vasta tajusin että ÖYNÖY nythän onkin JO torstai. Elin ihan keskiviikossa... :D
  -Varo vaan, voi olla tarttuvaa ;)
  Sen sijaan että lähettäisin sinulle "viikkopöllöyttä" minä YRITÄN lähettää sinulle energiaa siivoamiseen ja johonkin yleiseen järjestelyyn.
  Voisinpa toivoa vielä että jostakin putkahtaisi teille hyvä ja kunnossa oleva uusi pyykkitelinekin, ellei entinen korjaannu taioillani itsekseen. :/ Se on niin ikävää kun joku todella tarpeekkinen menee rikki.
  (pyykkitelineen lisäksi se kirottu puhelinkin on yllättävän tarpeellinen mennessään rikki. Silloin sitä osaa arvostaa ja harmittelee jos joskus on kohdellut puhelintansa huonosti/kaltoin.) :D

  Onnistuneita vapaapäiviä ollen tekemättä mitään. Lennelköön kaikki siivottavat itsekseen siis omille paikoilleen jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pätkiksiä, namnamnam!! :)

   Energiat ei ihan vielä tavottanu, jouduin nukkua pari tuntia sitten tunnin päikkärit ja olo on ihan kauhia :( turvotus on lisääntyny jaloissa kamalasti, jotain kertoo se että sääreeni ilmestyneessä kolossa (painauma toisesta jalasta) pysyi MANDARIINI kun kokeilin xD eli ei mistään pikkuturvotuksista oo kyse. Jalat on kuin tukit, vaikka ei vielä lähelläkään sitä mitä E:n raskausaikana.. näköjään sitä kohti mennään. Pelkoni vain on että tää on merkki raskausmyrkytyksestä, ei ollu edellisessä raskaudessa mutta kun yhtäkkiä tuli näin huono olo. Huono olo voi johtua kyllä myös siitä, että nyt kun koulu oikeasti loppui, stressi purkaantuu väsymyksenä ja mahdollisesti myös sairastumisella (minulle tyypillistä, kesäloman eka viikko on aina menny flunssasa).

   Eiköhän tää tästä, jos tänään menisi ajoissa nukkumaan. On venyny puolilleöin nukkumaanmenot, joten univelkaakin on kertyny. Toivomme siis että siivottavat todellakin lentelevät omille paikoilleen jotta tämä emäntä saa levätä sen minkä tytöltä kerkiää ;D Että kiitos toivotuksista! :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)