keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ja taas tapahtuu

Huh, kylläpä tämä kevät (ja alkukesä) nyt pitää sisällään melkoisesti suuria muutoksia.

Toissapäivänä sain kuulla, että opinnäytetyöni on vihdoin arvioitu. Meinasin pudota tuolilta ja ihan totuuden nimissä voin kertoa, että tämä emäntä vuodatti kyyneliä, kun kuulin että sain arvosanaksi 5!!!!! \o/ Olen niin iloinen ja onnellinen tuosta arvosanasta, en uskaltanut villeimmissä unelmissakaan nyt ihan vitosesta unelmoida! Tähtäsin neloseen, ja itsearvioinnissakin arvioin niin, mutta tämä oli kyllä aivan mahtava juttu. Tästä riittää iloa pitkään!

Eilen tapahtui paljon asioita. Pikkusiskoni löysi itselleen vuokrakämpän kaupungista, hän muuttaa ensiviikolla! Ja ihan parin kilsan päähän meistä :) Nyt sainkin sitten yöpäivystäjän, mikäli tämä vauveli alkaa syntyä itsekseen ja yöaikaan. Tai siis, pitäisi pystyä pitämään "jalat ristissä" ensiviikkoon saakka jotta yöpäivystäjämme ehtii kaupunkiin :D

Eilen kävimme myös selvittämässä vähän omiakin asuntokuvioita. Sanotaanko nyt näin, että toivo heräsi pikkusen enemmän kuin viime viikolla (sillon kyllä toivo lytättiin maan rakoon), mutta muutamia isoja asioita pitäisi selvittää ennenkuin asia on täysin toteutuskelpoinen. En nyt siitä asiasta enempää kirjoittele, kun kaikki on vielä auki.

Eilen sain myös kuulla, että läheisen ystäväperheemme äiti oli nukkunut pois :( Eli päiväämme kuului sekä iloa että surua, niinkuin elämään yleensäkin kuuluu. Siinä sitä tuli ajateltua, että on rohkeasti tartuttava pelottaviinkin elämänmuutoksiin, jos yhtään tuntuu että se voisi olla oikea ratkaisu. Elämä on lyhyt, eikä mitään saa jollei uskalla välillä ottaa riskejä.

Nyt näistä syvällisistä ajatuksista vähän kesäisempiin tunnelmiin, täytyy typykän kanssa lähteä ulkoilemaan :)

6 kommenttia:

 1. En tahdo päättää tätä kommentointiani ikäviin asioihin joten alan kommentointini ns."takaperin" kirjoitukseesi...

  Syvä osanotto suruunne. En voi kuvitellakaan miten kamalalta teistä voi tuntua. Siihen ei ole sanoja. Se on vain näin kliseisesti sanoen "osa elämää". ;(

  SUUURESTI PALJON ONNEA!!!! SINÄHÄN YLLÄTIT OIKEIN KUNNOLLA!!! Varmasti myös arvioijat.
  Nyt saat kyllä olla ylpeä itsestäsi. Ja uskaltaisinpa sanoa että kenties me muutkin kuulemme sinusta vielä tulevaisuudessa. ;)
  Koskaan ei pidä sulkea mitään ovia mahdollisuuksilta ,sillä elämä on siihen aivan liian lyhyt.

  Ja onnittelut vielä "yöpäivystäjän" onnenpotkuista :) Varmasti helpottaa omalla tavalla se jo tietona että lähellä asuu edes joku jonka luo voi vanhemman lapsen viedä kun se hetki koittaa että on lähdettävä. :)
  Pidän peukkuja että se lähtö sinne ei tule kuitenkaan aivan "puun takaa".

  Sen "kliseen" sanon vielä lopuksi että jos on elämässä iloa niin on sitten suruakin. Kai sen on tarkoitus hieman tasapainottaa ettei elo menisi ihan liian iloiseksi. En tiedä... mutta eikös se vähän noin tuppaa menemään.

  Hirmuisen paljon aurinkoista energiaa sisältävä halaus sinne sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja myötäelämisestä Armi!

   Kiitos myös onnitteluista!! Olen kyllä ihan äimänä! Tein kyllä paljon töitä opparin eteen, mutta en uskonut että ihan noin hyvään arvosanaan päätyisin! :) huippu lopetus koululle :D

   Joo ja siskon kämpän saanti oli todella hyvä juttu. Hänen elämänsä helpottuu ja tosiaan me saadaan päivystäjä :D ja onhan se kiva että pääsee siskolle nopeesti kylään, tai hän meille. Niin kauan ku me nyt vielä asutaan samasa kaupungisa.. :D

   Mua on alkanu jännittää synnytyksen käynnistyminen ihan toden teolla, jotenki olo on semmonen että voi tulla millon vaan ulos. Se olo johtuu varmasti just siitä, ku vaauvan pää tuntuu jo niin alhaalla. Huiii!

   Ja totta puhut, kyllä se surukin kuuluu elämään. Muuten ei osaisi iloita niistä hyvistä hetkistä. Ja elämä kantaa, olen sen todennut monesti. Siihen täytyy uskoa!

   Aurinkoenergiaa myös sinne teille!! :)

   Poista
 2. Onpas siellä sattunut ja tapahtunut taas paljon. :) Onnea!

  Itse sain oman pitkäaikaisen haaveen toteen ja ensimmäisen runokokoelman julkaistua.

  Elämään täytyy tarttua kiinni nyt eikä ajatella sit kun...

  Mukavaa loppu viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Ja hurjasti onnea runokokoelman julkaisemisesta!! Vau!!

   Näin se on, elämä on tässä ja nyt eikä huomenna tai joskus. Se pitäisi aina muistaa! :)

   Hyvää loppuviikkoa sinulle :)

   Poista
 3. Lämmin osanotto teidän suruun!! <3

  Mutta tosi paljon Onnea noin hienosta suorituksesta!!! <3 Kyllä nyt kelpaa aloitella kesäloman viettoa. Ja varmasti ihana tunne, kun ei tarvitse enään jännitellä tuloksia ja puurtaa.

  Tsempit loppuodotukseen ja synnytykseen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikesta <3

   Kyllä, tunne on aivan mahtava! Päivisin on vieläkin ihan kumma tunne kun voi tytön päikkärien aikaan tehdä mitä haluaa, niin kauan joutui koulujuttuja vääntää aina otollisina hetkinä.

   Nauttikaamme tästä ja myös kauniista keleistä! :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)