keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kevät!

Takapihalle aina ilmestyvä valkoinen krookus on jälleen puhjennut kukkaan! Kevät on täällä <3

Tänään sain opparin vihdoin siihen vaiheeseen, että kaikki muutokset, lisäykset ja korjaukset on tehty. JIPPII!!! Huomenna menen vielä tarkistuttamaan sen ohjaajan luona ja jos hänellä tulee vielä mieleen jotain, niin sitten enää ne korjaukset ja opparin voi lähettää tarkistettavaksi! Jes, voi että mä odotan sitä päivää kun saan luopua siitä ;)

Eilen olin ensin kirjastolla opparin teon kimpussa, ja sitten kotikoneella kirjoittamassa pitkästi yli puolenyön. Nyt huomaa kyllä niskassa että on tullut istuttua koneella :/ no, enää ei tarvi sitäkään tehdä paljoa. Tänään oli vielä aikainen herätys kun piti tenttiin klo 9. Viimeinen varsinainen tentti tehty, jee! Enää ei ole muuta kuin kypsyysnäyte, ensiviikolla. Voi hitsi, en voi uskoa että vihdoin ollaan tässä pisteessä!

Olen tässä pohdiskellut, mitä antaisimme lastenhoitajana koko lukuvuoden toimineelle E:n kummitädille kiitoslahjaksi. Minulla on jo muutama idea :) Lahja tulee todennäköisesti koostumaan kokonaisuudesta, josta löytyy jotain mitä saa heti (esim. vien hänet syömään), jotain minkä saa vasta jonkin ajan kuluttua ja jotain mikä on vähän pysyvämpää :) Ensiviikolla on viimeinen hoitopäivä, ja silloin tämän lahjan luovutan. Kertoilen sitten, mitä hän sai :)

E 1v 5kk on kiinnostunut navastaan :D hauskaa seurattavaa, kun tyttö omassa rauhassaan olkkarin nurkassa nostaa välillä paitaa ylös ja painaa napaansa :D kyllä tuosta neitistä on ollu ja on niin paljon iloa että ei sitä voi käsittääkkään. Olen kiitollinen ihanasta tytöstäni <3 vaikka välillä on huolta ja joskus suututtaa tytön pöllöilyt, niin on se vain niin ihana <3

Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)