lauantai 6. lokakuuta 2012

KiireKIIreKIIRE!!

Harmillista, mutta niin totta. Kiire on tämän viikon sana.

Koulussa tapahtuu nyt paljon. Useampi kurssi teettää töitä ihan tosissaan, kahta harjoitteluakin pukkaa päällekkäin. Toinen on ihan "virallinen" opetusharjoittelu, toinen taas osa musiikkikasvatus-kurssia. Erittäin hyödyllisiä ja tärkeitä juttuja kumpainenkin, mutta niiiiin aikaa vieviä.

Mies on joutunut nyt olla paljon E:n kanssa kaksin. Olen ollut tällä viikolla joka ilta joko kuorotreeneissä tai koulussa palaverissa. Tänä iltana en lähde mihinkään, mutta päivällä olin ensimmäisellä keikalla minulle uuden kuoron kanssa (josta kerroin aiemmin syksyllä). Keikka meni onneksi olosuhteisiin nähden hyvin. Huomenna taas menen töihin, tuuraamaan kaveria.

Suurin osa näistä "ylimääräisistä" iltahommista on onneksi kivoja menoja, kuten omat kuorotreenit, mutta kyllä se harmittaa kun toisaalta haluaisi olla kotonakin miehen ja E:n kanssa. Tällä viikolla ei ole (eikä siis tule) yhtään iltaa jolloin oisimme miehen kanssa saanu olla ihan rauhassa (siis sen jälkeen kun E menee nukkumaan). Tänään miehen veli tulee yökylään, joten tämäkin ilta menee vähän eri merkeissä.

Asiasta viidenteen, nyt joulun lähestyessä minua kiinnostaisi tehdä postaus jouluisista esineistä mitä meiltä löytyy. Jos mulla on jonakin päivänä joutoaikaa..

Jouluvarastomme kaipaisi kovasti täydennystä, mutta hiljaa hyvä tulee ;) kuusenkoristetilanne on aika huono, viime jouluna kylläkin haimme miehen mummulasta todella vanhoja kuusenkoristeita, jotka ovat aivan ihania <3 ne vain on kovin hauraita ja osa lasisia, joten niitä ei uskalla ehkä pariin vuoteen laittaa kuuseen (en tiedä uskaltaako koko kuusta tuoda tänä vuonna kun E on juurikin sen vuoden vanha, taitaa kuusi kiinnostaa liikaa..?)

Joissakin blogeissa on ollut esillä keraamisia tuikkutaloja. Niihin minulla on aivan erityinen viehätys joka on perua äidiltäni. Hän rakasti noita ihania pikku taloja, ja niitä hänelle kertyikin ihan mukava määrä vuosien saatossa. Äidin poismenon jälkeen jaoimme tuikkutalot sisareni kanssa. En ole nähnyt tuikkutaloja pitkiin aikoihin esimerkiksi kaupoissa/kirppareilla, ostan kyllä heti jos löytyy erilaisia mitä meillä jo on.

Kaikki kynttiläjutut on aivan ihania, poltamme kynttilöitä todella paljon. Ne tuo mulle mieleen lapsuuden, äiti tykkäsi polttaa kynttilöitä.

Itseäni häiritsee tämä kuvaton postaus, kirjoitan niin paljon että olisi helpompaa lukea jos välissä olisi kuvia. Mutta näin iltahämärässä en saa otettua puhelimen kameralla tarpeeksi hyvälaatuisia kuvia.

Oikein ihanaa lokakuun ensimmäistä viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)