tiistai 16. lokakuuta 2012

Illan hämyssä

Minulla on tälle päivälle harvinainen hetki omaa aikaa. Käytän sen tehokkaasti täällä :DD

Tänään on ollut vähän hankala päivä, E tekee hampaita ja on tosi kipeä. Suppoa on laitettu nyt parina päivänä, tänäänkin saa yötä vasten antaa ihan varmasti. Raukalla tulee monta hammasta yhtäaikaa :( Mutta, jotain hän on saanu tänään jatkuvalla ikenien jyystämisellä aikaseks; tänään puhkesi vasen etuhammas ihan kokonaan näkyviin! :) <3 Vielä kun sen vasemman kulmahampaan saisi pukattua pihalle, olis olo ihan taatusti helepompi kuin kuukausiin.

Tuo hampaitten teko on vaikuttanu kovasti unihin, E on nukkunu tänään 15min ja 45 min päikkärit. Nyt se sitte nukkuu kolmansia päikkäreitä ulkona, kun on nukkunu päivällä niin vähä. No, pääasiahan se tietenki on että jossain välissä saa nukuttua.

Mies lähti just apteekkiin ja soitti löytäneensä sen mitä koko kaupungin apteekeista ei muka millään oo löyetty: vauvojen kuumemittari. Meillä kun on vaan sellainen "perinteinen" eli manuaalinen ja sillä ei oikein vauvan lämpöä voi mitata.


Tuommonen vehjes sieltä kotiutuu. Tuotteesta sanottiin nettiterveysapteekin sivuilla näin:

"Muumi digitaalinen kuumemittari on nopea, 
taipuisakärkinen ja vesitiivis kuumemittari. 
Muumi -kuumemittarilla voit mitata lämmön suusta (mittausaika 20 sekuntia),
peräaukosta (10 sekuntia) tai kainalosta (20-90 sekuntia).
Mittarissa on viimeisimmän mittaustuloksen näyttävä muisti."


Ihtiä hirvittää aivan järettömästi kaikki toimenpiteet mitä vauvalle joutuu välillä tehä, niinku kynsien leikkaus, supon laittaminen jne. Pelottaa että satuttaa toista, mutta oon kyllä niin ylivarovainen etten takuulla satuta ellei satu joku vahinko. Tuo kuumemittari helepottaa kummasti kun mittaustulos selviää noin pian.************************************************************


Oon parhaillaan syyslomalla, ja mieskin aloittaa huomenna loman. Heidän työpaikalla ei pysty kiireen vuoksi pitää talvilomaa keväällä, joten se on käytettävä syksyllä. Nyt sitten kun minäkin olen lomalla, on mukava kun ollaan koko perhe yhdessä. 

Nyt loman aikana olen saanu järjesteltyä meidän vaatehuoneet, joista toinen toimii yleisen sälän varastona. Oon ehottomasti niitä ihmisiä, joille siisti ja selkeä koti on yhtä kuin selkeä pää :D Jos joka paikka on vinksin vonksin, tuntuu että pääkoppakin on ihan sekasin. Masentaa, ei huvita tehä läksyjäkään. Mutta jos paikat on kunnossa ja tavarat paikoillaan, on paljon helpompi työstää muitakin juttuja. Hassua..


*************************************************************

Ei olis enää pitkästi E:n 1-vuotis synttäreihin, eikä sitä myöten myöskään jouluun! Jos odotin viime vuonna joulua paljon, niin en osaa sanoin enää kuvatakkaan kuinka paljon odotan sitä nyt! Viime vuoden eka perhejoulumme meni multa ihan ohi, olin niin huonossa kunnossa synnytyksen jälkeen että en pystynyt oikein mihinkään. Olin viimeisessä kaavinnassakin aatonattona. Nyt on paljon paremmat olosuhteen tokaan perhejouluun, ja odotankin sitä niiiiin paljon!5 kommenttia:

 1. Tuttu tunne tuo jos paikat on sekaisin eli pitäisi siivota, pestä pyykkiä jne. niin ei osaa keskittyä tekemään mitään mukavaa esim. askartelemaan tai kirjoittamaan.
  Vähän niiku ensin työt sitten huvit. :)
  Kiva blogi sulla. :) Aito.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu, kiva kuulla! Välillä tuntuu että tulee kirjoitettua vähän liiankin suoraan, mutta toisaalta tämä on mun "päiväkirjani" jonne oon halunnut ne iloiset ja vähemmän iloiset asiat muistiin ja talteen. Haluan kuitenkin yrittää aina nähdä huonoissakin asioissa hyvät puolet, vaikka joskus se onkin hiivatin vaikeaa :D

  Ihana kuitenkin kuulla kommenttejasi ja tervetuloa vierailulle toistekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityin nyt lukijaksi, kun käyn joka päivä vierailulla. :) Tulehan sinäkin tutustumaan mintun mietteisiin. :)

   Poista
  2. Lämpimästi tervetuloa Minttu, ensimmäinen virallinen lukijani! ;) Olipas ihanaa kun tulin tänne käymään ja huomasin sinun liittyneen lukijaksi <3 tervetuloa vielä kerran! :)

   Poista
  3. Kiitos! Yhtälailla ilahduin minäkin, kun olit käynyt vasta vierailulla ja liittynyt lukijaksi. :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)