tiistai 9. lokakuuta 2012

E 10kk

Niin se meijän vauva kasvaa! Tänään jo 10kk <3

Viimeaikoina esillä on olleet erityisesti hampaat :) Niitä on "siunaantunu" nyt 4kpl, alaetuhampaat ja yläoikealle etuhammas ja yläoikealle kulmahammas. Ikenet on tosi turvonneet ja ihan pallona esim. toisen yläkulmahampaan kohdalta, veikkaan että viikon sisällä puhkeaa sekin.

Hampaat on aiheuttanu kärtyisyyttä, kuumettakin oli yhtenä päivänä. Mahan löysyys johtui mahdollisesti myös hampaista. Kyllä on ollu ku eri tyttö kun pahasti kipeä ollut kulmahammas vihdoin puhkesi.

E nousee jo ketterästi tukea vasten seisomaan. Pyllähtelee välillä istualleen ja välillä kolahtaa nuppikin kyllä niin kovasti että äitiä hirvittää.. Pari päivää E on kävellyt tukea vasten, ihan lyhyesti mutta kuitenkin :)

Konttausta on myös harjoiteltu parina viime päivänä, ja etiäpäinki hän on jo päässy :D ryömimällä pääsee edelleen niin kovaa että mieluusti sitten käyttää sitä etenemisessä.

Hymytyttö hän todella on! :)

Nukkuu kahdet-kolmet päikkärit päivässä, syö kaksi lämmintä ruokaa, aamu- ja iltapuuron sekä 1-2 välipalaa. Nokkamukista ei osaa juoda. Kaikki ruoka maistuu, paitsi kirpeät kuten appelsiinia sisältävät.

Ihana tytteli, niin rakas! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)