perjantai 12. lokakuuta 2012

Uusi imuri

Pakko hehkuttaa täälläkin - ostimme uuden imurin! :)

Me ostetaan harvoin täysin uusia, kalliimpia tavaroita. Imuri kuitenkin on yksi monista kodinkoneista, jota ei viitsi käytettynä ostaa.

Meillä on ollut käytössä pitkään palvellut Melissa-merkkinen halpaimuri. Se on äitini peruja, eli ostettu noin vuonna 2004-2005. Siihen nähden, että se on palvellut melkein 9 vuotta, se on toiminut ihmeellisen hyvin. Mitä nyt pari viime vuotta olemme lähinnä "siirrelleet roskia paikasta toiseen", eli imuri ei juurikaan ole imenyt kuin hetken aina kun pölypussi on vaihdettu. Lisäksi tähän ei saanut enää pölypusseja kuin verkkokaupasta. Kaikista pahimmat viat olivat kuitenkin a) parketin naarmuuntuminen b) todella lyhyt varsi, sai ihan kippurassa imuroida c) järrrrkyttävä äänenvoimakkuus. Jouduin laittaa E:lle kuulosuojaimet päähän että uskalsin imuroida, sillä äänenvoimakkuus satutti munkin korvia :((((

Mutta nyt... NYT meillä on uusi, ihana tuttavuus! Se on tämä:


Electrolux ErgoSpace Green

Äänenvoimakkuus pienimmällä teholla T O D E L L A hiljainen. Suurimman tehon ollessa käytössä pystyy ihan hyvin juttelemaan samalla, kuulen mitä keskustelukumppani sanoo. Ja se imee todella.. oon niin iloinen! Siivoaminen ei liene kenenkään lempipuuhaa. Siksi mielestäni olisi tärkeää että siivousvälineet olis hyvät, silloin siivoaminen ei ole niin vastenmielistä koska se ei ole TURHAA TYÖTÄ.

Viikonloppu alkamaisillaan, ja ensiviikolla syysloma! Me like ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)