keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Syyskuun viimeisiä ajatuksia

Halusin tästä postauksesta tunnelmallisen ja kauniin.

Mutta mieli myllertää niin kovasti ja protestoi uutta arkea, vielä ei olla totuttu uuteen elämäntyyliin. No, haluan kuitenkin piristää paikoin ehkä raskastakin tekstiä mukavilla tunnelmakuvilla! :)

Tästä viikosta lähtien mulla on kaikki tunnit alkaneet koulussa, eli nyt mennään  "täyttä häkää". Tuntimäärä koulussa on perusviikkoina tarkalleen 9,5h. Ei siis todellakaan paljon! MUTTA, kotitehtäviä on sitäkin enemmän, ihan hirrrrveesti! Tarkoittaa sitä, että illat menee läksyjen parissa :( ei nyt joka ilta tietenkään ole hulluna tehtäviä, mutta aina silloin tällöin tulee suma ja silloin ollaan helisemässä.

Tuossa oli siis perusviikko. Kuukaudessa on aina yksi viikko, jolloin mulla on perustuntien lisäksi myös opinnäyteseminaari (kesto 2h/kerta) sekä ope-opinnot (kesto 7h/kerta). Semmosena viikkona on sitten enemmän hommia ja joutuu olla puolet enemmän koulussa kuin normaaliviikkoina.

Yritän koko ajan ajatella, että tämä on VIIMINEN vuosi, kyllä mää sen selvitän vaikka miten päin, mutta silti paniikki iskee vähä väliä. Tiedän sen johtuvan mm. siitä, että syksy on kuitenkin vielä vasta aluillaan (koulua on ollu vasta 3 vkoa) eikä kaikkia hommia olla päästy vielä aloittamaan. Huomaan kyllä lapsen myötä olevani tehokkaampi. Kun neiti menee nukkumaan, yritän tehdä tarvittavat läksyt pois.

Viimeisen lukuvuoden tehtävälistaa:

  • Moniku-harjoittelu (ennen joulukuuta hoidettu)
  • Opetusharjoittelu (muskariopetusta 9 kertaa, toivon saavani ennen joulua tehtyä)
  • Laulunäyttö (korvaa äitiyslomasta aiheutuneet puuttuvat opintopisteet, ennen joulua)
  • Opinnäytetyö (aloitettu, oltava valmis viimeistään huhti-toukokuussa)
  • Päättökonsertti (toukokuussa, sisällöstä en vielä tiedä)
Siinä kaikki isoimmat jutut. Sitten on tietenkin kaikkea pikkusäätöä, kuten esitelmiä, ydinsuunnitelmien tekoa, itse kursseista selviytymistä jne.

Nyt kun E meni päiväunille, voisin yrittää tehdä tuon ydinsuunnitelman loppuun. Sitten se olisi pois alta :)

Ja sitten kevyempiin aiheisiin ;)

Hemmottelen illalla miestäni (ja vähän itseänikin) kun palaan koulupalaverista. Miehellä on ollut töissä raskasta henkisesti ja haluaisin saada hänet rentoutumaan ja unohtamaan ikävät jutut edes hetkeksi. Meidän hemmotteluilta koostuu näin keskellä viikkoa ihan tavallisista jutuista höystettynä arjen pikku iloilla;


Kaffit leipomosta haetun tuoreen pullan kera <3


Saunomista <3
Haen jonkun elokuvan oikein vuokraamosta, jotain hyvää (roska)ruokaa ja karkkia :) Siinä on meidän hemmotteluilta! :) Jokainen tyylillään..

Mielessäni soivat joululaulut.. vielä en anna periksi! Yritän sinnitellä marraskuun alkuun, mutta tiedän hairahtuvani jo lokakuussa.. No, pääasia ettei vielä. En nimittäin kestä sitä tunnetta, kun mielessä on laulujen myötä jo joulu, mutta ulos katsoessa synkkääkin synkempi syksy :((((( Itsekuria! :D

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille! :)

ps. E tekee hampaita oikein urakalla, eka ylähammas puhkesi pari päivää sitten ja nyt "pömpöttää" kovasti jo kulmahampaiden kohdalla ikenet. Raasu on kipeä eikä syö kovin paljoa, vaikka nälkä selvästi onkin. Purulelu on pop :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)