perjantai 14. syyskuuta 2012

Flunssantorjuntabunkkeri

Täällä on flunssaa liikkeellä :/

E on onneksi parempaan päin menossa, itselläni ja miehellä flunssa vasta edessä. On ihme, jos en sairastu kun olen neidin kanssa koko ajan. Toivon todella, TODELLA että E on paranemassa, eikä inhottavia jälkitauteja tulisi.

Kun alan tuntea, että flunssa sieltä kolkuttelee jo ovella, teen muutamia "hätätoimenpiteitä", en tiedä onko niistä mitään apua mutta yritän aina kuitenkin.

- C-vitamiinipommi, nautin appelsiinien muodossa. Ostan paljon appelsiineja ja vedän ainakin pari-kolme samana päivänä kun oireet alkaa.

- Tee ja hunaja.

- Villasukat (vaikkei olisi kylmä) ja lämpimästi päälle. Ulos mennessä pipo ja hanskat, vaikka menisi vain hetkeksi.

Paras lääke olisi konjakkitujaus heti kun ensimmäinen oire ilmaantuu. Konjakkia otetaan ruokalusikallinen, ja ajoitus on tärkeää. Ei saa aikailla yhtään. Mulla nyt ei vaan satu olemaan konjakkia kaapissa, inhoan sitä :D

Ostin kaupasta uutta hunajamerkkiä, plussaa paljon siitä että vihdoinkin ovat laittaneet tuollaisen korkin joka ei sotke joka paikkaa tahmeaan hunajaan!


Ihan loistava juttu. Ja oli hyvää.

Parhaalta tee maistuu tässä siskoltani tänä vuonna synttärilahjaksi saamassani Onnen-mukissa;


Maistuu siinä kaffikin parhaalle :D <3 kiitos siskolle!

Täällä myrskytuuli repii puita ja koko talo huokailee tuulen mukana. Odottelen miestä kaupungilta kotiin, sitten alkaa leffailta <3 Täällä kotikaupungissamme on nyt kaupat auki puoleenyöhön saakka, ja kaupungilla on kaikenlaista ohjelmaa. Itse en lähteny mukaan, koska E menee nukkumaan jo 19-20 maissa. Hyvä niin :)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Olen seurannut blogiasi alusta asti (oma tyttö syntyi 01/11). Ikinä en ole tainnut kommenttia jättää vaikka monet asiat ovat osuneet ja uponneet, niin kipeät kuin ilotkin :)
  Nyt huomasin, että olemme molemmat joulureen salaisessa jouluystävässä ja se kimmoitti minut tämän kommentin kirjoittamiseen.
  Ihana blogi sinulla ♥
  Ihanaa syksyä ja joulunodotusta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tea, ja KIITOS kommentistasi!! Lämmitti mieltäni NÄÄÄÄÄÄIN paljon! :) Päivitystahti on ollut hidasta, johtuen tietysti tuosta naperosta, mutta myös siitä että luulin ettei täällä kukaan käy lukemassa mitään :D Vaikka kirjoitankin asioita tänne itselleni muistiin, on todella kiva jos joku muukin saa joskus ajatuksia teksteistäni. Että kovasti tervetuloa vaan, vaikka oletkin ollut alusta asti mukana! ;)

   Odotan innoissani salaisen jouluystävän alkamista, ihan mahtavaa jännitystä joulunodotukseen! Saas nähdä, kenen pariksi sitä päästään ;)

   Ihanaa syksyä sinullekin ja jännittävää joulunodotusta :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)