maanantai 2. huhtikuuta 2012

Huhtikuu!

Aivan ihania aurinkoisia ilmoja on nyt ollut <3 VALO!!

Harmillisesti vain lämpömittari näyttää pakkasasteita, vaikkakin onneksi alle -10 ei ole menty :) ulkoilut on vain kurjempia kun on kylmempää.

Viime viikkoina meidän päivät on olleet vaihtelevanlaisia, ollaan oltu sekä kotona että kyläilemässä. Viime viikonloppuna oltiin E:n kanssa ihan kaksistaan yksi yö, kun M oli matkoilla E-Suomessa. Oli jännittävää, ja nukuin huonommin kuin tavallisesti, mutta selvittiin :) toiseksi yöksi sisko tuli sitten kaveriksi, kierrettiin aamupäivä kirppareita ja tehtiin hyviä löytöjä niin itsellemme kuin vauvallekin :)

Huima edistysaskel ollaan otettu myös E:n kehityksessä, ÖISIN EI SYÖDÄ ENÄÄ LAINKAAN! Aivan mahtavaa! :) Tämä tietysti tarkoittaa myös sitä, että rintamaito loppuu, mutta minun tapauksessani se on tällä kertaa lähinnä helpottavaa. Osittaisimettäjän arki on raskasta, tai niin sen itse olen kokenut. Huomasin, että parina edeltävänä viikkona E on syönyt öisin vain tottumuksesta, sillä kun hänet on ottanut rinnalle, hän on vain luputtanut rintaa ja nukahtanut. Tissi on ollut vähän niinkuin tutti. Ja sitten kävi niin, että E nukkui ihan koko yön, n. klo 21-06 eikä herännyt kertaakaan :)

Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)