torstai 1. joulukuuta 2011

1. Joulukuuta

Joulukuu on vihdoin täällä! Eipä uskoisi häävin, kun ulos kahtoo. Mutta ei se haittaa, tunnelmoimme sisätiloissa :)

Täällä jo pyykkikone pyörii ja miehenkin vein 7 töihin. Auto on siis minulla tämän päivän :) Vedin oikein tukisukat ennen ylösnousua jalkaan, jotta jalat ei huutais hoosiannaa mikäli innostun kaupungilla käppäilemään. Aikaa saa varata pieniinkin reissuihin, sillä paine ja pistely kohdunsuulla hidastaa tahtia huomattavasti. Kävin eilen ennen saunaa vajaa 1km kävelyllä ja kyllä taas pari kertaa vihlaisi kivasti. Samoin kramppasi oikea sisäreisi, outoa tuollainen. Olisikohan tuo reiden kramppaaminenkin supistelua? Se vain kestää niin pienen hetken, ihan pari sekuntia, etten ole sitä oikein supistustoimintaan liittänyt.

Kun pyykki on pesty ja ripustettu, lähden kaupungille. Käyn hakemassa siskolle sen H&M:n lahjakortin ja käyn ostamassa joululahjakarkit. Ehkä joku joulukukkanenkin meille eksyy? Toivottavasti pääsen myös käymään siellä kampaajalla otsatukan lyhennyksessä, silloin tämä olisi sellainen mamman hemmottelupäivä :) Ai niin, ja kirppiksillä meinasin käydä. Saa nähdä, miten jaksaa, mutta menen tuntemusten mukaan.

Ihanaa joulukuun ekaa, muistakaa avata kalenterista 1. luukku!! :)

1 kommentti:

  1. Piipahdin taas kurkkaamassa, vieläkö olet yhtenä kappaleena :) Tosi kauniita palatossuja olet tehnyt, värit ovat mukavan harmoniset!

    Mulla muuten oli kanssa ihan kamalaa turvotusta ekaa odottaessani. En pystynyt kynällä kirjoittamaan, en pitämään yhdellä kädellä vesilasia kädessä jne. Kuulostaa sinun turvotuksesi tutulta! Loppuraskauden kuljin myös löysäremmisissä sandaaleissa (silloin oli kesä). Onneksi synnytys sitten auttoi turvotukseen, eli muutamassa päivässä se katosi :) Kumma kyllä, kahdessa seuraavassa raskaudessani ei turvotusta sitten niin tullutkaan.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)