lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ihana viikonloppu!

Voi kuinka odotettu tämä viikonloppu onkaan ollut! Useammasta syystä:

- Päättökonsertti oli eilen ja se onnistui, jäi niin hyvä mieli! Nyt ei ole enää sitä asiaa ressattavana (se on ollut kyllä yksi suurimmista, ellei suurin ressinaiheuttaja). Eikä ole enää miljoonia reenejä iltaisin, niinkuin tällä viikolla oli melkein joka ilta.

- Mieheni täytti keskiviikkona vuosia ja juhlistamme syntymäpäivää tänään kevään ensimmäisen grillauksen merkeissä! :) Nams :)

- Pidän tänään lauantaina täysin koulu-vapaan päivän, ei koulujuttuja siis ollenkaan! :)


Tämän ihanan kimpun sain ystävältäni,
joka oli kuuntelemassa päättökonserttiani <3Nyt muutamana päivänä kun on satanut, on oikein tuoksunut keväälle! Kyllä se sieltä tulee.. nytkin aurinko vilahtelee välillä pilvien raosta. Kohta on se hetki, kun puihin ilmestyy silmuja ja siitä ei mene kuin hujaus ja vihreys täyttää maan :)

Päiväkaffit on nautittu, koti siivottu ja viikonlopun vietto parhaimmillaan. 

Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Voi ihanaa aikaa siellä elellään.
  (En voi kuin huokailla onnea puolestasi/kilpaa kassasi.) En ole kyllä kade stressinaiheuttajista joita päätöksessään oleva koulu sinulle on luonut, mutta voit uskoa että siinä viimeisessä puristuksessa (niin koulun kuin mitä sitten synnytykseen tulee) olen hengessä mukana niin täysillä kuin vaan voi olla!
  Nyt aloin miettiä ajankohdallisesti koska se olisi sinulle mukavin (yllätystäni ajatellen) sinun saada... laitan sen tänään postiin, joten jospa sen saapuminen tietona ei nyt stressaa sinua enempää. :)
  Että minä pursuan itse kevättä sen vihreyttä (limen vihreyttä) ostin tytöillenikin sen väriset tunikat reissusta. *peukku sille*

  Kauniita kukkia olit saanut ja miten helpottavaa olikaan lukea että konserttisi oli mennyt hyvin.
  Ehdin jo hätäillä edellistä postaustasi lukiessani, kun olin poissa nettipäätteeltä niinkin pitkän ajan että vasta tänään katsoin sinun blogiasi. Eilen en jaksanut avata koko konetta- SYY-> tiedän että on niin paljon asioita joita alettava hoitaa/päivittää päästessäni koneen ääreen etten tiedä mistä aloittaisin.
  Nyt kauppaan jotta saamme huomenna viedä tenavatuvalle -missä nyyttikesti meiningillä vietetään vappua tuolloin, leipasta riisisuklaata viemisiksi. :)

  Ihanaa stressitöntä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on hengessä mukana eläjiä! Sen kyllä tuntee, henkisellä tasolla. Kiitos! <3

   En toki stressaa yllätyksestäsi, sehän on paremminkin stressiä poistava, iloinen asia! :) Kiitos siitäkin!!

   Mullakin on kauhean keväinen fiilis, olen jo käynyt pihalla kurkkimassa, näkyykö koivujen oksissa silmuja :D vähän hätäinen taidan olla, ei nimittäin vielä näkynyt. Mutta krookuksen vihreät lehdet oli jo näkyvissä, kukka ilmestynee viimeistään ensi viikolla! Ja Vuohenjuuretkin on alkaneet puskea maasta esiin, kukkaa ei tietenkään niissä vielä ole mutta lehdet on alkaneet kasvaa. Ihanaa!! Mää niin rakastan tätä aikaa, kun luonto herää henkiin!

   Laittelen terveisiä tuonne sinun blogisi puolelle vielä, luinkin juuri uusimman postauksesi :)

   Poista
  2. Ahaa! Minulla on siis kilpailija... *leikkimielinen GRRRRR...*
   Nimittäin niiden koivun (ja muidenkin lehtipuiden silmujen ) tarkkailuun. Itse olen jo tainnutkin kertoa että olen jo LUULLUT nähneeni koivuissa hiirenkorvia. XD
   -Sitä se liika vilkas mielikuvitus teettää!
   Ei taas ole pitkäaika kun katsoin ulos ikkunasta (Helsingissä) ja olin taas kerran aivan satatuhatta varma että siinä vastapäätä olevassa koivussa ON jo silmut. Sitten hoksin että katinkontit, takanahan on vain kuusi jonka neulaset ilmeisesti teki kepposet minulle ja sai minut luulemaan koivun olevan jo hiirenkorvilla.

   Oletkohan sinäkin sitten sellainen että JOS et ole itse viel (syystä tai toisesta) bongannut jonakin vuonna ENSIMMÄISENÄ niitä silmuja ja jos joku asiasta sanoo vaikka puolivahingossa/ottaa puheeksi että "lehtipuissa on jo hiirenkorvat" niin suutut siitä vain siksi koska sinä et ole itse asiaa rekisteröinyt ns.ENSIN. :D
   Minä olen nimittäin sellainen. Elikkä täytynee alkaa lukea hieman varovaisesti sinun tekstejäsi jos vaikka kirjailet jonakin päivänä sen että olet bongannut niitä silmuja lehtipuista.
   Itselläni meni kerran eräs vuosi miltei kokonaan pilalle mokoman vuoksi. (Olin tuolloinkin kyllä tihrustanut niitä lehtipuita "koska..joko?joko NYT?..." mutta se käy niin nopeasti kun on käydäkseen, että eräs henkilö sanoi vain että "Katoppa kuinka on koivuissakin jo hiirenkorvia..."
   - EIIIIIIIIKÄ!!!SE piti olla MINUN joka ITSE sen asian huomaa sanomatta!!!!
   Joo..olen höppänä tuossa asiassa...myönnetään.

   Hauskaa vappua teille. Täällä olen saanut jo puhaltaa ilmapalloilla pääni kipeäksi. :D JA sama meininki vain tulee yltymään.

   Poista
  3. :D ei kyllä kannata hermostua, nimittäin silmut tulevat varmasti ihan eri aikoihin teillä kuin meillä, kun asumme ihan eri puolilla suomea :D

   Kyllähän se vähän tympäisee, jos itse oikein seuraamalla yrittää seurata jonkin asian tapahtuvan ja sitten joku "tekee turhaksi" koko odottelun huomaamalla asian ensin! :D mutta kyllä mä silti nautin siitä tilanteesta kun vihreys alkaa tulla, se vie harmistumisenkin pois <3

   Meillä on vielä vappupallot kaupassa, mutta serpentiiniä pitäis olla. Taidanki lähteä niitä ripustelemaan E:n ihmetykseksi ;)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)