keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Tämä hetki

Ihana hetki. Sain käydä kampaajalla, kun kummitäti tuli hoitamaan lapsia. Sain uuden hiusmallin, erilainen todellakin kuin entinen, ja se on ihan mahtavaa! Muutosta, piristystä.

Molemmat lapset nukkuvat juuri nyt päiväunta. Sekin on ihanaa! On hiljaista, saan olla vain. Väsyttäisikin, mutta nyt en nuku - olen sen jälkeen vain entistä väsyneempi ja kiukkuinen kun lepo keskeytyy kuitenkin kohta. Riittää, että saan nyt vain olla hetken.


J on oikea hymypoika, hoitohetket on pikkumiehen lemppareita! Lauleskelen lapsille ja muutenkin vaan kaikenlaisia lauluja, mitä nyt milloinkin on "kielen päällä". J on ihastunut Jukka Pojan "Siideripissis" -kappaleeseen, ja älkää kysykö miksi! :D Rauhoittuihan E:kin vauvana ainoasta Petri Nygårdin "Selvä Päivä" -biisin tahtiin hytkytellessä.. Rytmiikka ja sävelkulut selvästi jotenkin viehättävät näissä lauluissa. Kaikki selkeärytminen uppoaa vauvoihin useimmiten hyvin, koska jo kohdussa ollessa äidin sydämenlyönnit kuuluvat lujina ääninä vauvalle. Eli jumputusta kuullaan jo kohdussa! ;)


Vaikka lapset on ihania, on tärkeää saada välillä myös omia hetkiä.
Jokainen äiti kyllä tietää, että pienikin oma hetki on kullan arvoinen!
Niitä tulee harvoin, ainakin silloin kun lapset ovat vielä pieniä,
mutta silloin niistä osaakin nauttia erityisen paljon!



5 kommenttia:

  1. Ihana hymy J:llä :) Tuollainen hymy piristää aina pimeintäkin päivää ja sekin on koskettavaa, miten E:kin huolehtii veljestään :)
    -ansku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin piristää! Ja mun pitääki kertoa sulle lasten ekasta yhteisestä "leikistä", tuut nauraan xD

      Poista
  2. Lasten leikit on kyllä niin hauskoja. Niitä on niin ihana kuunnella "kärpäsenä katossa" vaikka oletkin samassa huoneessa /tilassa laten kanssa. xD
    Monet naurut on saanut ja monet naurut on saanut koettaa nieletelläkin kuunnellessaan kuin vanhempi sisaruksista (nti 3v) juttelee pienemmälle (11kk) niin nohevana. :D

    Mukavaa että olet päässyt kampaajalle ja saanut mieleisen hiustyylinkin.
    Hyvää viikonloppua teidän sakille!

    VastaaPoista
  3. Vähänkö hauskaa että sisaruksilla on jo yhteisiä leikkejä :D

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)