tiistai 19. marraskuuta 2013

Kaksi sanaa

Hiukset lähtee!

Täällä podetaan hiustenmenetystä, enkä olisi kuuna päivänä uskonut, että se voi olla näin massiivista :/ E:n syntymän jälkeen minulta lähti hiuksia aika vähän, mutta eipä ne raskausaikanakaan olleet kovin hyväkuntoiset. Sanonnan mukaan "tyttölapsi vie äidiltä kauneuden" ja todentotta ihoni oli kuin rupikonnalla ja hiukset rasvoittuivat todella nopeasti. Nyt taas J:a odottaessani hiukseni olivat tosi hyvässä kunnossa, paksut ja elinvoimaiset. Senpä vuoksi myös hiustenlähtö on paljon suurempaa. Ja kaikista ikävintä on se, että hiukset eivät lähde tasaisesti joka puolelta, vaan päälaelta, johon alkaa uhkaavasti muodostua kalju kohta.. apuva!!

Täsmäaseena toimii terveellisen ruuan ohella huominen kampaajakäynti. Tämä liuhuletti saa nyt muuttua radikaalisti, sekä hiustenlähdön että mielen piristymisen vuoksi. Mutta keksiäpä malli, joka sopisi juuri minulle! Olen monelle kampaajalle antanut vapaat kädet sillä ehdolla, ettei leikkaa "poikatukkaa". Tämä sana on ilmeisesti saanut kaikki kampaajat paniikkiin, koska olen tullut niillä kerroilla kampaajalta lähes saman näköisenä pois, miten meninkin.. Ja minulla on siis useinmiten ollut hartiamittainen, tasapitkä tukka. Poikatukka tarkoittaa minulle sellaista tosi lyhyttä tukkaa, miesten hiustyyliä lähentelevää mallia. Huomenna menen kuitenkin eri paikkaan kuin yleensä, joten ehkäpä nyt löytyy kampaaja joka tietää mitä mun päälle voisi tehdä :)

Joulufiilistä olen etsiskellyt, se tulikin jo kun ensilumi satoi kuukausi sitten, mutta katosi lumen myötä :( Jouluvalot olen kuitenkin laittanut jo ulos, ja on sisälläkin muutamia jouluvalmisteluja tehty. Mieli myllertää vielä melkoisesti kaiken tämän muuttoprosessin ja paikkakunnan vaihdoksen kanssa, minulla nämä reagoinnit tulee aina jälkijättöisesti. Vaikka koen muuton kaikinpuolin erittäin positiivisena asiana, on kuitenkin iso elämänmuutos muuttaa Kodista (isolla K:lla) uuteen paikkaan, ja yrittää tehdä siitä se uusi Koti. Mutta tämäkin asia hoituu ajan kanssa :)

3 kommenttia:

 1. Hmmm... entä sellainen malli, jossa niskasta olisi hiukset poikamaisemmat (siten että ne on leikattu niskasta A-linjassa..[keskeltä lyhyet,mutta pidentyen reunaan-->kasvoja kohti tultaessa.. ] tokkohan tuosta ymmärsi yhtään mitä haen takaa...Ja jos se olis sillä tapaa poikamaisen lyhyt, voisit sitä vaikka eri tavoin laitella-mikäli vain aikaa jää ja on hiusten laittamiselle lapsilta..
  Oletko koskaan miettinyt mitään tyyleistä, joita on ollut esim.Victoria Bechamilla? Käviskö sun kasvoille samanmoiset mallit? Hällä on aina kovinkin tyylikkäitä kampauksia, tai onko ne Pink-laulajan (Qwen Stefani) hänen kampauksensa liian rajuja?) katso googlesta kuvahaulla ja koita löytää jotakin mitä voisit käyttää esimerkkinä joka olisi oletetusti kampaajankin tiedossa.

  Mites, joko olet leivoskellut pipareita (vaikka kaupan valmistaikinasta) siitäkin eikö tulisi joulun tunnelmaa? Ainakin tuoksuna. :) Itse olen aikeissa tänään tehdä jopa joulutorttuja, tosin kaneliomena-marmeladilla, huomenissa ennakkoon Lantun 1v synttäreilä mahdollisesti käyviä vieraita varten. ;) Samalla valmistuu (jälleen) 1x 500g piparitaikinasta enkeleitä kenties tai kirahveja :)
  Zemppiä kampaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Vietinkin hyvän tovin etsiskellen kivoja malleja näytettäväksi kampaajalle :) minulla on ollut aikaisemmin juurikin sellainen a-linjainen tukka, takaa lyhempi ja eteen pitenee. tykkäsin siitä kovasti, ja varmaan nytkin tulee jotakin sen tyyppistä.

   Pipareita ei olla vielä leivottu, koska meillä ei ole vielä pakastinta :( ollaan oltu ihan helisemässä ilman pakastinta, lähiaikoina mennään jääkaappi-pakastin ostoksille. Sitten piparitaikinat ja torttutaikinat kehiin! :)

   Poista
  2. Korjaa jos olen väärässä,mutta eihän pipareita tartte pakastaa... paitsi että jos ostaa valmiin taikinan, niin sehän on aina pakaste tavaraa..(tarkoitit varmaankin sitä sillä pakastimen puuttumisella. ;) )

   Me lähdetään tästä tyylillemme uskollisesti avaamaan viikonloppua vieden taasen tavaraa kierrätyspisteelle ja siitä ostamaan vknloppu herkkua. Kerttu tahtoo kuulemma ison purkin Angry birds-mehua. ;D
   Illan saavatkin lapset olla mummon kanssa, kun isäntä menee oman työpaikan pikkujoukluihin syömään ja minä kauan odottamalleni "kakkukurssille" joka jatkuu vielä huomenna. ;)
   Wautsia!

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)