keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

VEIKKAUSKISAA pukkaa!

Nyt pistetään arvauskisa pystyyn!  Kuka arvaa lähimmäksi vauvan syntymäajan? Laita kommenttiboksiin päivä ja kellonaika :) lähimmäksi arvanneelle tiedossa jokin pieni yllätys :)

Niin ja sukupuoltakin saa veikata, mutta arvonnan voittaja määräytyy päivän ja kellonajan tarkkuudella.

Arvonta-aikaa on siihen saakka kun vauveli päättää tulla ulos ;)
Tällaisena rantapallona täällä ollaan tällä hetkellä, kuva otettu muutama päivä sitten. Raskausviikot tänään 39+0, eli viikko laskettuun aikaan.

Kädet ovat turvoksissa nyt aamusta iltaan, kihlasormus on otettu jo muutama viikko sitten pois sormesta. Vähän isompi vihkisormus saa pysyä sormessa, vaikka sitten silläkin uhalla ettei lähde ikinä irti :D No, eiköhän nestetasapaino palaudu hiljalleen taas normaaliksi, kun aikaa kuluu synnytyksestä.

Kipeitä supistuksia ei ole ollut, vaikka maha menee "hapoille" välillä. Kasvoissa näkyy turvotusta aina välillä, ja hikoilen ihan hirveästi! Joka ilta saa käydä suihkussa.

Huomenna neuvola, ei tullut juhannusvauvaa vaikka kätilö-terkkani niin jo vähän kevyesti vihjailikin :) Kuten olen aiemmin kertonut, vauvan pää on tosi alhaalla ja terkan mukaan uudelleensynnyttäjillä vauva laskeutuisi noin alas vasta lähellä synnytystä (kun esikoislapset voivat kuulemma kiinnittyä melkein kuukausikin ennen laskettua aikaa). Mutta tämäpä vauveli on päättänyt tulla alas hengaamaan muuten vaan! Saa nähdä, minkälainen suippopää-vauva sieltä tulee, kun noin kauan on tuolla luisessa lantiossa oleillut..

Hyvää keskiviikkoa, ja onnea arvontaan! :)

8 kommenttia:

 1. Jaa.a. tää onkin vaikea, mutta pakko koettaa. Aluksi ajattelin veikata että menee kolme päivää yli, mutta jos ne jo epäili juhannuksena syntyväksi ni tuskinpa sitten. Arvataan 3.7. klo.21.40. :)

  VastaaPoista
 2. Hmm...veikkaan että teet Ullan päivänä 4.7.2013 (tytön) n.klo ~13:45 huippeilla.

  (Älä anna tämän 2.veikkaukseni vaikuttaa arvauskisaan, mutta jos et tee tyttöä 4.7 tulee se olemaan runoilija poika 6.7 Eino Leinon päivän kunniaksi.. :) )

  VastaaPoista
 3. Kyllä sellainen tyttö olo on. ;) Mitähän sanoisi tuosta syntymäpäivästä... 7.7. klo 23. Helppo päivämäärä muistaa. :)

  VastaaPoista
 4. Jaa jaa... Poikaa veikkaisin ja sanottaisiin vaikka, että on nopsa ja syntyy 1pvä eli ihan kohta! Ja täsmällisesti kello 12.00. Jään jännityksellä odottamaan :D

  VastaaPoista
 5. Hmmmm...Mä annan villin arvaukseni: Poju (?) syntyy vasta 9.7. klo 02.11.
  Tuossa ehdotuksessani on sama syntymäpäivä kuin nuorimmaisella pojallani:)))
  Kesävauvat on ihania, onnea reissuun jo etukäteen!
  Ai niin, ja onnea valmistumisesta myös:)
  -Kiviminna-

  VastaaPoista
 6. Hei, osallistunpa tietenkin! Veikkaukseni on 2.7. klo 07.32. Ja ihan noiden metsolan suloisten liivimekkojen vuoksi annan ääneni tytölle :)

  VastaaPoista
 7. Hei. Poikaa veikkaisin ja sanotaan nyt vaikka, että viikon yli lasketun ja aamuyön lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tarkennan, 10.7.13 on veikkauksesi päivän suhteen, kannattaa vielä laittaa jokin kellonaika jos sattuu, että joku vielä veikkaa samaa päivää ;)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)