sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Suvisunnuntai.

Tänään ollaan saatu nauttia jälleen hyvästä säästä, aurinko on hellinyt
vaikka pikku sadekuurojakin saatiin.
Saimme kutsun kyläilemään  naapuriin E:n kummeille, siellä grillattiin
ja nautittiin monenlaisia kesäherkkuja.
Ihana päivä, illasta istuttiin vielä
omalla terdellä ja siilikin kulki
pihamme poikki :) jokakesäinen vieras <3
 
Huomenna saadaan koulukaveri lapsineen
kylään eka kerran, kyllä E:llä
on kivaa kun tulee kavereita ja äitikin
saa aikuisen kanssa vaihtaa ajatuksia!
Kaverin tytär on päivän vanhempi
E:tä, hauskaa :)
 
Ensiviikolla on muutenkin monenlaisia
puuhia tiedossa, niistä lisää myöhemmin.
Nyt oikein iloista sunnuntai-iltaa
kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kuulostaa kivalle, ja mikä sattuma saada koulukaverinsa kanssa lapsi vain päivänerolla!
  Mielenkiinnolla jo odotan että "mitä kaikkea kivaa puuhaa" teille onkaan luvassa tällä tulevalla (täällä ainakin helteisellä) viikolla. :)
  Me lähdemme tänään käymään jädekipsalla kunhan lapset herää ja aamupala on nautittu. Lupasin ostaa heille jädet, loman alkamisen kunniaksi.
  (mikä ihan tekosyy) ;D Samalla pääsemme puistoilemaan kun sellaistenkin ohi kerran menemme.
  Enpä ole nauttinut itse kuin vasta yhden pehmiksen tälle kesää ja sen tein omalla kotipaikkakunnallamme käydessämme tätini kanssa.
  Muutoin jäätelöä on kyllä tullut nautiskeltua tikkujen muodossa. -> vartalo ei ole enää siis itsellä mikään "tikku" xD
  - jos se sitä on koskaan ollutkaan.. O_o

  Oikein mukavaa viikkoa teille!!!! Nauttikaa auringosta ulkoillen- ja uskonkin teidän tekevän niin ilman erillistä kehoitustakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ulkoilusta puheen ollen, se olisi niiiiin ihanaa jos olisi kunnon PIHA, tuota meidän plänttiä voi pihaksi kutsua hyvällä tahdollakaan xD Olen todella ilonen siitäki vähästä (kerrostalossa hetken asuneena arvostan rivariasumista kyllä), mutta olis se kunnon piha varsinki lasten kans poikaa! Ulkoillahan voi tosiaan puistossakin, mutta meikäläinen ei taho enää jaksaa juosta E:n perässä, niin on sitte jääny vähemmälle sellainen ulkoilu. Pyöräilemässä käydään ja ollaan me tuossa meidän takapihallakin iltapäivisin, siinä paahtaa aurinko niin paljon että jalat ihan oikeasti palaa terassilla eli ei voi olla päivällä.

   Oijoi, jäätelöä! :D Meillä ei olla vielä tälle kesälle käyty kertaakaan ostamassa irtojäätelöä, kaupasta kylläkin ollaan jo parit jätskit haettu. Nams! Kyllä se irtojäätelö kuitenki on vaan niin hyvää, ja kuuluu kesään! :)

   Kiitos mukavan viikon toivotuksesta, sitä se olkoon myös teille! Nautitaan tästä ihanasta säästä täysin rinnoin! (Ja kaksimielinen kun olen, en voinut tuotakaan olla ajattelematta konkreettisesti, täällä kun alkaa olemaan melkoset meijerit taas :DDD ei tarvi kyllä mitään silikooneja.. :D)

   Poista
  2. Hahah... No siellä on nyt sitten mistä ottaa (VAUVALLA) kiinni kun syntyy. ;) Onhan siinä hetkellisesti silmänruokaa isännällekin jos lapsi saa konkreettisesti niistä ravintoa..NO JOO!!! Sori sori, piti taas ajaa mopo popeliköön.. XD

   Nyt tämän huonon aasinsillan kautta matkatkaamme kanatalouteen kun palloista pääsimme puhumaan...->

   Eli jäätelöpalloista. Minun 1.kesän irtopallo oli uutuus Fazerina-maku. Oli ihan syötävää! Suosittelen.
   Ensin olisin ottanut perus (minulle perussuosikki makuni) rommi-rusinan, mutta myyjä sanoi että "Ei ole ihan varma onko sitä, tai että ainakin se laatikko on pakastimen pohjalla...ja arveli vielä samaan hengenvetoon että "tuleekohan siitä yhtä palloa..." koska lapset olivat mukana, en tahtonut pitkittää sitä nautintoa heiltä niin valitsin tarjolla olevista vaihtoehdoista toisen. -joka osoittautui toimivaksi.

   Pihoissa on aina puolensa. Iso piha=> enemmän nurmen leikkaamista tai jos on kasvimaa-> enemmän kitkemistä/kastelemista jne..
   Pieni piha=> senkun chillailee, mutta siinäkin se "huono" puoli että se on PIENI. Mikäli isommasta pihasta tykkäisi. Aina se kerrostaloparvekkeen voittaa se pienikin rivaripiha.

   Me olemme muuten Kertun kanssa kantaneet ammeen takapihalle. Sinne olen kantanut 2x 10L sangollista aika lämmintä vettä niin tyttö on tykännyt leikkiä siinä ja samalla on itse saanut istua varjossa katsellen tytön leikkejä.
   Ja jos teillä se pihakivikkp (laatat?) ovat kovinkin kuumat helteellä, laittakaa joku matto siihen siksi aikaa kun tahtoisitte siinä olla niin ei tartte polttaa jalkapohjiaan. Tai vielä parempi:
   -Pistätte tekin ammeen niin kyllä pysyy vesi ammeessa koko ajan uintilämpöisenä! :D
   (huono vitsi!)

   Poista
  3. Juu onhan siinä isännälle silmänruokaa, mutta kun minen anna koskia xDDD (kun nyt lähettiin tälle tielle niin mennään sitte kunnolla sinne pöpelikköön xD) On nimittäin sen verran arat nämä meijerit olleet koko raskauden että välillä suihkussa käyntikin on kivuliasta. Eli SILMÄNruokaa todella, sanan varsinaisessa merkityksessä :D

   Oi, tuota fazerinaa ei ollut tuolla kiskalla missä käytiin, maistan kyllä heti kun sitä tulee vastaan! On nimittäin patukkanakin niin herkullista, että uskon sen varmasti olevan jätskinäkin herkkua!

   Se on totta että pihan koolla on puolensa. Nurmen leikkaaminen ei tosin ole vieras käsite, olen isopihaisesta talosta kotoisin alunperin ja siellä jos jossain riitti ajamista :D ihan kivaksi sen puuhan olen kokenut, mutta tiedän niitäkin jotka eivät siitä tykkää. Mekin ollaan kerran tänä kesänä laitettu E:lle amme takapihalle, se on mainio idea! :D Meinasin tuolla jalkojen palamisella sitä, että meillä ei ole minkäänlaista varjon mahdollisuutta takapihalla. Sen vuoksi en E:n kanssa ole paljoa pihalla ollut, kun siinä palaa iho kyllä hetkessä. Vaikka olis rasvaa, tai pitkähihaiset vaatteet (ja niillä taas tulee vielä kauheempi hiki ja äkkiä veltto olo). Jos varjoa saisi edes johonkin pikku kohtaan, voisi sinne aina mennä sitten kun ei jaksa auringossa olla. Mutta se ei vain ole mahdollista tässä meidän pihalla. Mutta, kyllä tänä kesänä tulee vielä sellaisiakin päiviä, jolloin lämpötila ei ole ihan niin paahtava mutta lämmin kuitenkin - sellaisina päivinä meidänkin piha toimii hyvin ulkoilupaikkana :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)