maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus 2013 ja muuta löpinää

Juhannus takana!

Vietimme aattoillan isälläni, ilta kului nopeasti kun oli monenlaista mukavaa tekemistä. Saunomista, grillaamista, mölkyn peluuta, ihan vain oleilua. Noin klo 1 saakka jaksettiin ihan helposti ulkona olla, sitten alkoi väsymys hiipiä todenteolla tajuntaan.


Jonkun pikkulinnun pesä isäni tekemässä tuikkulyhdyssä :D

Juhannuspäivänä olimme kotona, grillattiin täälläkin ja saunottiin, sekä istuttiin ulkona terassilla kun oli niin kaunis ilta. Rauhallinen juhannus, mutta eipä muuta tässä tilanteessa voi odottaakkaan ;) eikä haittaa, tykkään mieluummin tällaisesta meiningistä, enkä haikaile mihinkään massatapahtumiin joissa ihmisiä on kamalasti.

Eilen kävimme rannalla eka kerran tälle kesälle. Haaveilin, että ehtisimme käyttää E:tä rannalla ennen synnytystä, ja onneksi eilen sää suosi :) Tyttö nautti hiekkarannasta todella, ja pulikoi rannassa kummitätinsä ja isänsä kanssa :) kastui kyllä ihan kaulaa myöten, että vähän niinkuin elämänsä ensimmäinen talviturkin heittokin tuo samalla oli ;)

Typykkä biitsillä

Rouva RantaPallo

Täällä on tänään helle, voi että miten ihanaa! Taas on ollut niin monta kylmähköä sadepäivää, että lämpö on oikein tervetullutta. Harmittaa, etten oikein jaksa nyt nauttia ulkoilusta, oloni alkaa todella olla ikävähkö. Käveleminen on vaikeaa, vauvan pää painaa niin alhaalla että sisäreidet kramppaavat kivuliaasti tämän tästä hermojen jäädessä puristuksiin. Inhottavinta on kuitenkin erittäin pistävät kivut kohdunsuulla, juurikin siitä syystä että vauva "poraa" päätään alaspäin. Eilen tuli kyllä niin paha hetki etten meinannut päästä eteen- enkä taaksepäin, kipu oli jotain käsittämätöntä! Toivon kyllä niin, että nämä pistelyt sun muut tekevät "töitään" tuolla alakerrassa, E:n aikana niin kävi.


Kotipihan keisarinlilja juhannuspuvussaan :)
Vähän meinaa tylsyys iskeä tällaisina päivinä. Minulla ei ole autoa käytettävissä, mies tekee taas ylitöitä ja tarvitsee auton. Ja kun itse ei tahdo pystyä enää pyöräillä kuin pikkumatkoja, kävelystä puhumattakaan, on liikkumiset aika rajoitettuja. Tänään vielä meikäläisen hermo on kyllä ollu erityisen lyhyt, ja E on ollut erityisen kiukkunen. Sain unille hänet vasta puolisen tuntia sitten, pitkän taistelun jälkeen. Pinna tuntuu lyhenevän joka päivä.. LA on ensiviikolla, jos siitä laskee noin kaksi viikkoa mahdollista yliaikaa, niin tässä pitäisi vielä ainakin kolmeen viikkoon varautua.. Päivä kerrallaan. Nyt on kyllä ihan pakko viimeistään ajatella niin! Tämä on se suuri ristiriitainen tilanne; odottaa synnytystä, jotta pääsee tästä kurjahkosta olosta, ja toisaalta taas kauhistuu ajatustakin siitä tulevasta karmeudesta..

Nyt suuntaan lukemaan blogeja, ja ehkäpä pyörähdän Metsolan fb-kirppiksellä :) siellä on kyllä LIIAN kivan näköisiä lastenvaatteita, jos sellaisista vaatteista tykkää :) harmi vain, että hintakin on aika suolainen käytetyilläkin vaatteilla. En sinänsä ole mikään merkkivaatteiden käyttäjä, mutta tykkään värikkäistä lastenvaatteista. Harmillista, että niitä tekevät oikeastaan vain nämä kalliit merkit :( yhtään kallista merkkivaatetta en lapsilleni ole vielä ostanut, mutta ajattelin että voisin tuolta kirppispuolelta ostaa kumpaisellekin yhden vaatekappaleen jos löytyy kivat kuosit ja oikeat koot (ja oikea hinta, heh ;D). En suosi kalliita vaatteita siksi, että lapsilla kulutus on tosi kovaa, enkä jaksa ruveta vahtimaan ettei joku tietty vaate likaannu/mene rikki jne. Kyllä vaatetta pitää pystyä käyttämään ihan normaalissa elämässä. Nuo Metsolan vaatteet ovat kyllä todella laadukkaita, joten siinä mielessä niihin sijoittaminen on "turvallista". Tässä muutama netistä napattu kuva, jotka on mun Metsola-suosikkeja:

Moondrive-kuosin paita
Moondrive-kuosin liivimekko


Pipari-liivari

Sunday-t-paita

Sunday-pitkähihainen


Onhan noita muitakin ihania kuoseja, mutta tuossa muutama. Ja nämä vaatteet ovat froteeta.

Mutta nyt, hyvää alkavaa viikkoa! :)


3 kommenttia:

  1. On kyllä nättejä ja värikkäitä vaatteita. :)

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen kun joskus eksyy vaikka netissä lastenvaatesivustolle ja eteen avautuu vaikka vallan MITÄ IHANAA joita voisi katsella omien lastensa päällä.
    Heti alkaa aivoissa surista ja pöristä "Miten perustelisin tämän vaatteen tarpeen sen ostamiselle!?!...PAKKO SAADA TUO /RTÄMÄ/NUO...jne."
    Onneksi sen lopullisen sanan asiaan sanoo se kuningas Raha. Jota ei sitten koskaan/tai harvemmin, sitä ei ole niin paljoa että voisi toteuttaa aikeitaan. ;/

    Mukavaa viikon kulkua sinne sinulle ja perheellesi myös, nautiskellaan näistä lämpöaalloista sen mitä voidaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, kuningas Raha! Minäki oon vielä niin pihi, että jos sattuski sitä rahaa jotenki kummasti olemaan niin sitten en raaski ostaa mitään, kun ajattelen vähän kaiken olevan turhaa :D

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)