lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jotain saatu aikaiseksi taas.

Pakko tulla kirjaamaan tänne ylös että voin muistella sitten valmistuttuani näitä viimeisiä koulutuskia :D

Sain juuri yhden isomman sovitustehtävän taas valmiiksi. Meillä on sellainen kurssi meneillään, jossa pitää tehdä yhteensä 5 sovitusta erilaisille kokoonpanoille. Ensimmäinen tehtävä taisi olla jokin vapaavalintainen joululaulu neliääniseksi kuorosatsiksi. Toinen oli Mozartin sinfonia nro. 40 pianolle sovitettuna, kolmas tehtävä koostui jousikvartetille sovitetusta sonatiinista ja tämä nyt valmistunut oli yksi tuttu kansanlaulu puhallinkvintetolle sovitettuna + 2 variaatiota. Viimeinen tehtävä on vapaavalintainen kappale, vapaavalintaiselle soitinryhmälle sovitettuna.

Huoh, mikä ihana tunne aina kun saa jonkun isomman tehtävän pois alta! Tämäkin toki on vielä  tarkistusta vailla, mutta sitä ei tarvitse enää alusta saakka keksiä vaan pienin muutoksin/korjauksin pitäisi selvitä.

Vielä jäljellä seuraavat tehtävät:

* Vapaavalintainen sovitustehtävä
* Pedagogisesta opinnäytetyöstä artikkeli musiikin alan verkkolehteen
* Opinnäytetyö
* Päättökonsertti
* Pari keikkaa
* Parin kurssin tentit

Siinäpä kaikki suurimmat tehtävät taisi olla. Isoja juttuja kaikki, joten vähäisestä määrästä huolimatta työtä riittää kyllä. Mutta kivasti ne tehtävät on siitä huventunut.

Nyt kevätilmasta nauttimaan, lähdemme pian katsomaan yhtä taloa että olisko se ostokelponen.. ! :D

2 kommenttia:

 1. Voi miten kutkuttavan jännää aikaa teillä eletään. Sinun opintosi alkavat olemaan noinkin loppusuoralla ja siihen vielä mahdollinen uuden talon ostokin. HUI!
  Toivon, että KAIKKI tulisi menemään hyvin. Suosittelen että pyydätte talon omistajan teettämään (ellette te sitten teetä) siihen ostohintaan sen varsin tärkeän KUNTOKARTOITUKSEN. Se on teidän turva ainakin ensimmäisen 5vuoden ajan, mikäli ilmenisi jotain, niin myyjähän on velvollinen silloin korvaamaan ilmenneen mahdollisen vian.
  (En edes lähde maalailemaan mitään `piruja`seinille vaihtoehdoista mitä ne voisi olla...)
  Mutta ihan vain tiedoksenne että TEETTÄKÄÄ SE, sillä se on pieni hinta siitä JOS sattuisi ilmenemään jotakin.

  Ai niin ja onhan se pieni uusi asukaskin teille tuloillaan! ;)
  Kovasti paljon zemppiä kaikkeen.

  Ja jos vielä sanon, niin minusta tuon sinun koulusi tulisi päättyä varsin upeaan ja kuninkaalliseen barokkimaiseen päätöskonserttiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sehän on sinänsä hyvä että omakotitalon myyjällä on aina se viiden vuoden vastuu jos jotain ilmenee. Onhan se aina riski kun "vanhan" talon ostaa, meillä onneksi perheestä löytyy rakennusalan ammattilaisia niin osaa katsoa heti sillä silmällä tärkeimpiä kohteita, kuten pesuhuonetta ja saunaa. Niissähän ne pahimmat ja vaarallisimmat viat yleensä on, jos on ollakseen. Tässä kyseisessä talossa oli nyt tehty pesuhuoneeseen täysremontti, jossa oli tehty vesieristykset uudestaan joten siinä mielessä on vähän turvallisempi mieli.

   Mutta emme me nyt vielä tiedä mitä sen talon suhteen teemme, sijainnissa on hyvät mutta myös huonot puolensa joten siksi mietityttää. Haluaisimme rakentaa jossain välissä, mutta nyt siihen ei taloudellisesti ole varaa niin täytyy se haave jättää myöhemmäksi.

   Ja tuohon viimeiseen lauseeseen, rupesi oikein naurattamaan kun olit niin hienosti ilmaissut kyseisen tapahtuman arvon :DD Päättökonsertti voisikin olla barokkimainen (ainakin tunnelmaltaan) mikäli olisin klassinen laulaja, mutta rytmimusiikin edustajana tää päättönäyte on kyllä aika epä-barokkimainen xD mutta toki, toivon sen olevan tunnelmaltaan siinä mielessä arvokas että se on viimeinen kerta kun siinä opinahjossa joudun pääinstrumenttiani esittelemään lautakunnan edessä. Ja se kerta on myös ikäänkuin pääsylippu ulos tuosta koulusta :D

   Hyi kun mua ahistaa koko konsertti, ei olis mitään paniikkia jos kyseessä olis tavallinen keikka, mutta kun tietää että lautakunta tulee sinne kuuntelemaan ja arvostelemaan :( vaikka yrittää ajatella että tää on normi keikka, niin ei se oikein toimi. Mut kunhan saan tehtyä, oon niiin ilonen! :D

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)