torstai 21. maaliskuuta 2013

Erilainen torstai

Tänään on eka torstai kun mulla ei oo koulua, kun oli se tentti viimeviikolla. Aivan ihana mennä ke-iltana nukkumaan kun tietää ettei tarvi aamulla hötkyillä, voi rauhasa hoitaa aamutoimet!

Päivän ohjelmaan on kuulunut vähän leivontaa ja siivoilua, sillä mun lukioaikanen kaveri tuli käymään pitkästä aikaa :) Oli aika hauskaa, että viimeksi kun hän kävi, odotin E:tä ja nyt on taas pulla uunissa :DD

Oli niin mukava jutella kaikenlaisia asioita, muistella vanhoja ja kysellä tämän hetken uutisia. Heilläkin on talonrakennusprojekti meneillään ja voi että, kyllä tulee niin talokuume kun kuuntelee näitä juttuja tai käy vastarakentaneilla/-muuttaneilla kylässä! :) Ehkä mekin joskus päästään tästä pikkutöllistä vähän isompaan.. :D

Tunnin päästä pitäisi rientää päättönäyte-reeneihin, on ekat reenit bändin kans. Reilun kuukauden päästä on päättökonsertti ja sitten olis isoimmat ressinaiheet takana! Siihen mennessä nimittäin opparikin on jo opponoitu ja siis loppusuoralla.

Nyt ruuanlaittoon, mukavaa torstaita!

3 kommenttia:

 1. Hooray! PALJON ONNEA sinulle.
  Sen verran vihjaan siitä meidän asiasta josta kirjailin omassa blogissani, kun sinäkin sitä taisit siellä kommentoida jännityksellä odottavasi. Se jännitettävä asia liittyy meidän "Lanttuun", eikä kyse ole lopulta mitenkään suuresta asiasta, muutoin kuin näin lapsen äidin kannalta hänen kehitykseensä liittyen..
  (jos jatkan veilä niin minä olen sen pian paljastanut...heheh!)

  Zemppiä hurjasti sinulle ja aurinkoista mieltä viikonloppuunne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa kun asiat edistyy, tänään menen kirjoittamaan opparia taas kirjastolle ja TOIVON SYDÄMESTÄNI että saan sitä eteenpäin. Nyt on 20 sivua ainakin jo tekstiä, vielä 10 sivua puuttuu mutta uskon sen kyllä täyttyvän kun lukujakin puuttuu vielä pari.

   Äidin kannalta lapseen liittyvät jutut on aina jänniä! :) Vaikka se olisikin jokin sinällään pieni juttu, niin silti. Odotan kärsivällisesti että paljastat jutun ;)

   Kiitos tsempeistä, aurinkoista viikonloppua!

   Poista
  2. Jännityksesi vo päättyä nyt. Olen julkistanut sen "suuren" edistyksellisen kehitysaskeleen meidän elämässämme joka liittyi äidin kannalta katsoen lapsensa kehittymiseen...käyppäs lukemassa se blogissani.

   Ja olit kyllä NIIN oikeassa kommentissasi miesten ja naisten erilaisesta ajatusmaailmasta.-> kommentoin sinnekin jatkeeksi lisää. :)

   Kiitps ja nyt zempitän sinua sen opparin kirjailussa loppuun niin että peukut puutuu kun pidän niitä niin jännittyneinä pystyssä sinulle!!!! :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)