keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tervetuloa vuosi 2013!

Ja näin on saatu uusi vuosi alkuun! Oikein hyvää ja valoisaa uuttavuotta itse kullekin :)

Meillä vuosi vaihtui kotoisissa tunnelmissa. Neidin nukkumaanmenon vuoksi aikataulut ovat aina sen mukaan, mutta kylläpä sitä päivälläkin ehtii tehdä yhtä sun toista kun tarpeeksi aikaisin aloittaa :) sekin on asia joka helpottaa ajan myötä (teininähän tilanne on jo kääntynyt päälaelleen; ei saa ajoissa nukkumaan saati ylös aamulla :D)

Eilen saimme ihania ystäviä vierailulle, käyvät täällä seudulla tosi harvoin niin oli aivan ihanaa nähdä! Voi kuinka saatiinkaan uutta virtaa heidän käynnistään <3 Kiitos K&Z!!

Lisää vieraita saamme huomenna, kun lapsuudenystäväni A tulee miehensä kanssa käymään, hekin pitkän matkan takaa. Ihanaa, ollaan onnekkaita kun on niin ihania ystäviä!

Tänään kääntyi uusi sivu erityisesti miehen, mutta myös koko perheen elämässä. M aloitti uudessa työpaikassa! Jännitystä on ollut ilmassa jo pidempään ja tänä aamuna herättiin E:n kanssa miehen kolisteluihin klo 6 :O :D no, sumppia äidin koneeseen ja valkenihan se aamu (tosin ei kirjaimellisesti, vielä on ulkona säkkipimiä).

Työpaikan vaihdon myötä minulle jäi auto käyttöön (jeeeee!) joten heti tänään käytämme tilaisuuden hyväksi ja suuntaamme kirppareita kiertämään E:n kanssa. Täytyy lähteä heti kun kirpparit aukeavat niin ehtii kiertää ennen päikkäriaikaa.

Nyt jatkan nautiskelua aamun rauhasta, E leikkii itsekseen ja äitikin saa hetken istuskella soffalla rauhassa :) kivaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)