lauantai 26. tammikuuta 2013

Aamukaffilla

Tässä aamukaffia keitellessä päätin tulla merkkaamaan tänne päivän pidentymisen. Heräsimme tytön kanssa n. 8.20 ja ulkona ei ollut siihen aikaan enää säkkipimiä, vaan ihan selvä valon kajastus jo näkyi! :) reilun kuukauden päivä on ollut pitenemään päin ja kyllä sen nyt huomaa jo. Aivan mahtavaa, kyllä se kevät sieltä vielä tulee ;)

Äitini seurasi aina säitä ja päivien pitenemistä innolla, hän oli "kesän lapsi" ja sai tästä tarkkailemisesta iloa itselleen huomatessaan valoisuuden lisääntyneen. Niin on minunkin kohdallani.

Tämä oli tultava laittamaan ylös jotta tulevina vuosina muistaisin että kyllä se valo aina voittaa! :)

Nyt aamukaffin juontiin, hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Saman olen jo itsekin pistönyt merkille. Aamut alkavat valostua varhaisemmin! Kukon askelin se kesä meitä lähenee. Aivan kuin linnutkin jo laulelisi hieman keväisempää säveltä?
  Tästä on hyvä jatkaa kesän odotusta jokaisen. :)
  Hyvää viikonloppua teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todella ihanaa on ollu kuulla linnunlaulua ja aurinkokin on paistanut välillä pitkästä aikaa! Kyllä sitä odottaa kevättä ja kesää, vaikka talvestakin pitäisi nauttia mutta tuo kylmyys ja pukeutuminen toppaan ei oo mun juttu :/ oon tehnyt vuosia sitte sopimuksen itseni kans, että talvella saan valittaa kylmästä, mutta kesällä en valita kuumuudesta yhtään! :D minun makuuni tosin Suomen kesät ei oo edes niin kuumia että olis valitettavaa, mutta makuasiahan se tämäkin on.

   Mutta nyt on lauhempaa eli suuntaamme ulos kun neiti herää päikkäreiltä :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)