tiistai 6. marraskuuta 2012

Mistä saa ostettua aikaa?

Hellurei!

Onpas vierähtäny siitä kun viimeksi kirjoitin. Aika kuluu nopeasti, ja tehtävää olis yllinkyllin. Meillä on parhaillaan koulussa opetukseton viikko, joka on "pyhitetty" rästitehtäville ja, oh my, niitä todella riittää..

Haastavinta tässä on se, etten pysty tehdä tehtäviä neidin hereilläollessa. Nyt kun hän juuri on heräämässä KOLMEN (!!!!!!!) tunnin päiskäreiltä, nukuin itsekin ;D joo en tiedä miten se nyt noin nukku, varmaan tarttu äidistä tämä hemmetinmoinen väsymys.

Mielessä olis vaikka minkälaisia postausaiheita, mutta nyt on laitettava asiat tärkeysjärjestykseen ja hoitaa koulujutut pois. Postailen kyllä tänne taas kun ehdin. Muutama jouluaiheinen juttukin olis mielessä :)

Tämän lyhyen pikapäivityksen myötä oikein hyvää viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvää viikkoa sinullekkin. :) Ei aina tarvii ehtiä kirjoittamaan. Itsellä oli syyskuussa aika hiljaista blogi puolella. Nyt joulu aiheet antanu aihetta kirjoitteluun enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Niin, eihän tämä blogi mikään pakkopulla ole eikä pidäkään olla, mutta harmittaa kun olis mielessä kaikkia kivoja postausaiheita eikä ehdi toteuttaa :D No, kunhan tuonne joulukuun puoleenväliin päästään niin viimeistään helpottaa. :)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)