tiistai 27. marraskuuta 2012

Kaikenmoista

Meidän perheessä on viime aikoina puhaltaneet muutoksen tuulet oikein tosissaan. Muutoksista kerron myöhemmin, moni asia on vielä kesken ja niin arkaluontoisia, että niitä ei parane edes täällä anonyymissä blogimaailmassa kuuluttaa.

Koulussa on tosi tiukkaa settiä ennen joululomaa (joka alkaa 14.12. jeeee :D). Jos kuluvaa viikkoa ei lasketa, jäljellä on 2 viikkoa ennen lomaa. Ei paljon, mutta työtä kyllä riittää! Lähetin juuri opintosihteerille valmistumissuunnitelmani, sillä opinnot venyvät puolella vuodella alkuperäisestä valmistumisajankohdasta. Sekin on ressannut mutta nyt suunnitelma on palautettu ja mikä parasta, se on ihan toteutettavissa oleva suunnitelma :D

E heräsi juuri, joten tämä äippä lähtee touhuamaan muita juttuja. Kun tässä nyt saadaan loppurutistus hoidettua niin palataan täälläkin jouluisempiin tunnelmiin! :)

4 kommenttia:

 1. voi että alkoi jänskättää nyt. Mitähän siellä on meneillään...(en ole ollenkaan utelias..heh) mutta jospa ne asiat olisi edes puoliksi mukavia, mistä et vielä voi kertoa edes "nimettömänä."

  Jos olisin itse koulussa vielä, niin uskoisin odottavani joululoman lähenemistä samalla innolla kuin sinä odotat sitä nyt. (ISOT Zempit sinulle opiskelujen eteenpäin vientiin!)

  Eilen sitten (vasta!) maistelimme sitä Fazerin kääristä. Olihan makeaa. Onneksi meitä syöjiä oli 4, joten joutui pakosta jakamaan valmiit palat vielä ½:ksi. :D

  Joulukorttien teko painaa täällä päälle ja nytpä niitä olisi hyvä tehdä kun ei ole vieläKÄÄN antanut masutonttu merkkejä omasta ulostautumisestaan. :D Sittenpä sitä onkin sutinaa kun on vilkas miltei 3v ja vastasyntynyt mökissä päivisin. :) En kuitenkaan valita! Itse olen tämän "tien" valinnut ja sen aijon kulkea ylpeydellä loppuun.

  Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle (ja perheellesi myös!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko nyt niin, että on näissä asioissa pahoja juttuja mutta onneksi myös hyviä! Isoja kaikki kuitenkin, joten sopeutumista tässä vaaditaan itse kultakin.

   Kiitos tsempeistä, mä oon niiiiin kypsä jo tähän opiskeluun. Kouluni on kiva, alani on paras (mulle), mutta opiskelu on kyllä rankkaa. En väitä etteikö työelämä olisi, mutta siitä sentään saa palkkaa. Toisin kuin opiskelusta.. Oppari on ihan jäissä ja se hirvittää, tosin tiedän että keväällä mulla on enemmän aikaa sille. TUntuu vaan kamalalta "jättää" se niin pitkälle.. vaikkakin tammikuuhun ei ole enää pitkä aika.

   Minä laiska p**ka (:D) ostan joulukortit xD ihailen kyllä itsetehtyjä mutta meikäläinen ei vaan millään veny sellaiseen suoritukseen. Tsemppiä sulle siihen, toivottavasti saat tehtyä ennen lähtöä! :D

   Mulla synnytys käynnistettiin 41+3 (täällä on tapana niin jos menee yli paljon) ja muistan kyllä ylimenoajan. Kaikki viestitti/soitti JOKO?? Ja mminä yritin sanoa että kyllä me ilmotetaan kun HÄN on saapunu :DD Tsemppiä ihan hirmusesti, enää ei ole monesta päivästä kiinni! :)

   Poista
  2. :)
   Ymmärrän oikein hyvin tuon tunteesi, kun ei halua jättää/siirtää jotakin asiaa ns."roikkumaan" elämässä eteenpäin.
   Sen verran (perfektionisti?) että olen yleensäkin asioiden jättäminen viimeiseen "punaiseen" tai muutoin ns."roikkumaan" ärsyttää minua todella paljon.
   Usein tuntuu että olenko liian tarkka, kun tahdon sopiessani jostakin, esim. tapaamisesta tms. tietää ennalta (lue:hyvissä ajoin) ajankohdan ja tarkan paikan + jos en ole tavannut henkilöä aikaisemmin, niin mahdollisimman hyvät ja tarkat tuntomerkit joista hänet voi tunnistaa sovitusta paikassa.

   Älä siis huoli/murehdi. Et sinä ole mikään p**ka. On meitä muitakin joten et ole ajatuksinesi yksin. :)

   Mukavaa talven jatkoa sinulle!

   ("Lanttu" nukkuu ja Kerttu touhuaa muuten vain omiaan olkkarissa joten pääsin kirjailemaan jopa tänne saakka.-> sinun blogiisi. :)

   Poista
  3. Voi ku kiva tietää etten ole ainut! Jotenkin monesti tuntuu että on ihan yksin ajatustensa kanssa. Onneks on myös tää blogimaailma!!

   Joo mua kans aina ahdistaa ihan suunnattomasti jos joku asia jää roikkumaan, oon muutenkin sellainen spontaani ihminen, että jos keksin jotain niin se pitää toteuttaa heti :D siis sellaiset toteutettavissa olevat asiat, en nyt tarkoita mitään sellaista että "nyt pitää saada uusi talo, ostetaan heti!" :DDD esim. extempore lähtö vaikkapa kylään jollekin onnistuu multa hetken suunnittelulla, mies tarvii miettimisaikaa ja hidasta kypsyttelyä :D Meitä on monenlaisia.

   Oikein mukavaa talven jatkoa sinullekin! Mukavaa kun pääsit piipahtamaan täällä! Kuulemisiin :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)