torstai 1. joulukuuta 2011

Touhukas päivä

Omia kuvia ei vielä valitettavasti oo, mutta kerron muuten päivän tapahtumista :)

Lähin siis edellisen postauksen jälkeen kaupungille, kävin vain ensin hakemassa siskon koulusta mukaan. Suunnattiin kaupoille hakemaan joululahjakarkkeja, ja päädyin ostamaan seuraavia:




Nämä siis 11e/3kpl. Niistä laitoin ystäväperheen lahjakippoon sekoituksen, sellofaania päälle ja se oli valmis. Tein lopuista karkeista pieniä "karkkipusseja", kääräisin siis sellofaaniin sekoituksia. Siitä lähtee ainakin isälleni ja siskolle joululahjojen mukaan pussukat, ja pari jää vielä hätävaraksi, jos joku tuo lahjan eikä olla ostettu vastalahjaa.

Karkkireissun jälkeen mentiin kirppiksille, josta saaliina mm. vauvalle talvilakki 20snt hintaan, sekä äitiyspakkauksen 2011 ihkauusia potkareita ja bodyja yht. 6kpl 3e hintaan. Nyt on vaatetus kohdillaan, ei haittaa vaikka menisi kuinka monta vaatekertaa päivän aikana pyykkiin :) Enempää en noita 50cm vaatteita hanki, koska ne on turhia jos vauva sattuukin olemaan pitkä. Tosin jos minuun ja mieheen tulee, niin ei siitä kovin pitkää ainakaan aikusena tuu ;D ite olen n. 167cm ja mies 170cm pitkä :)

Tämän jälkeen käytiin Subwayssa syömässä kinkkusubit, levähdettiin vähän ja jatkettiin matkaa kaupoille. Sisko meni katsomaan kenkiä ja minä kävin sillä välin muka "katsomassa miehelle paitaa" H&M:stä, mutta todellisuudessa ostin siskolle lahjakortin sinne ;D huijasin sitä 6-0. :DD Siinä sitten pyörittiin vähän siellä sun täällä, kunnes pääsin kampaajalle leikkauttamaan otsatukkani, ja sitten vein siskon bussille ja hain miehen töistä. 

Olo on nyt tosi väsynyt, voisi ruuan jälkeen koittaa ottaa päikkärit. Mies valmistaa parhaillaan itse lohkoperunoita (NAM!!!) ja porsaan uunifilettä sellaisessa Maggi Juicy Pork -maustesysteemissä :) ja lisäksi tulee vielä salaattia ja viherpippurikastiketta. Oijoi, mitä herkkuja siis luvassa! On mulla kyllä aarre miehenä <3

Oikein kivaa torstai-iltaa sinulle, muista katsoa Tonttu Toljanterin joulukalenteri klo 17.47 TV2!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)