perjantai 2. joulukuuta 2011

Rv 40+4

Tänään kävin neuvolassa, siellä kaikki oli ok onneksi. Verenpaineet oli nyt 149/78, joten olen iloinen että alapaine oli kohdillaan :) Pissa oli puhdas, vauvan syke 135 ja pää kiinnittynyt niin ettei paljoa enää heilunut. Sf-mitta on ollut jo pitkään siinä 34-35cm.

Eilen illalla kävin kävelyllä ja pystyin kävellä suht reippaasti (siis tässä tilassa olevalle reippaasti :D) eikä ilkeitä pistelyjä tullut. Tänään taas sitten kun kävin siskon kanssa kaupoilla, piti kävellä tosi hitaasti, kun yhtäkkiä saattoi kovasti pistää sinne kohdunsuulle. Se tietysti on hyvä asia, koska ne kypsyttää paikkoja, mutta se vain tuntuu ilkeältä :( ja kun se kova viilto tulee ihan yhtäkkiä niin se ei oo kovin mukavata.

Tänään maha on ollut kipeä, vaikka se onkin toiminut nyt ihan hyvin. Jätin kuivattujen luumujen syömisen kokonaan, koska ne muodostaa kaasua ihan järkyttävästi ja tulee vaan kipeäksi. Syön nyt sitten ruisleivän lisäksi vehnäleseitä ja luumubonaa. Kävely muistuttaa nyt toden teolla "viimeisillään olevan" kävelyä, kaipa sen tekee juurikin tuo kiinnittynyt pää, vaikkei mulla varsinaisesti ookkaan "pallo jalkojen välissä" oloa. Onneks miehen kengät mahtuu jalkaan, oon päässyt taas liikkumaan <3 !

Käytiin M:n kanssa kahvilla, halusin tarjota hänelle pullakahvit vielä ennen laitokselle lähtöä :) minä otin kaakaon, M otti laten ja oi että, kyllä oli hyvää :) Kahvittelun jälkeen kävimme vielä kaupassa ja kirppiksellä, ja sieltä löytyi pikkuiselle collegehousut sekä sukat.


Lisäksi alla viellä niitä tekemiäni joulukarkkipussukoita :)



Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)