tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän tapahtumat

Meni ilta sitten vähän toisin kuin suunniteltiin.

M loukkasi töissä itsensä perjantaina, kaularanka venähti. Lääkkeeksi sai lihasrelaksanttia, joka aiheuttaa kovaa väsymystä. Katottiin Itsenäisyyspäivän vastaanottoa, käytiin saunassa ja suunniteltiin iltapalaa. M otti lääkkeen ennen saunaa, ja meinasi sitten simahtaa sinne. Joten M meni nukkumaan, minä jäin katsomaan jatkoja ja nautiskelin sitten yksin pari torttua ja mukillisen glögiä. Että semmonen ilta! :D

Ihan kiva ilta kuitenkin, harmittaa vain toisen puolesta kun on kipeä. Onneksi lääkkeet on auttaneet ja kulta alkaa parantua. Tässä on muutenki hermo kireällä kummallakin, kun käärö antaa odotuttaa itseään. Hermostuttaa se, tuleeko se vai eikö se tuu, millon se tulee, pelottaa koko asia ja kuitenkin myös ihanalla tavalla jännittää ja odotamme innolla. Paljon tunteita sisältävät siis nämä viimeiset odottajan päivät! Ensiviikolla M:n pitäisi kuitenkin olla jo isyyslomalla, tuntuu hurjalta ajatella niin! Vauva saapuu vihdoinkin!

Alkaa tässä jo itseäkin väsyttää, vaikka viime yönä nukuinkin ihmeen hyvin. Onhan tuo kellokin jo aika paljon. Vauveli möyriskeli äsken parisen tuntia taas tosi voimakkaasti, ja porasi päätään alaspäin. Jonkin verran tästä aiheutu taas viiltäviä kipuja alas, toisaalta hyvä juttu ja toisaalta inhottavaa. Mut jos ne viillot avaa paikkoja niin hyvä hyvä!! :)

Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)