tiistai 6. joulukuuta 2011

Rv 41+0, Itsenäisyyspäivä

Rakas maha-asukkaamme ei ole ulostautunut - vieläkään. Malttamattomuus on suuri, mutta malttaisin kyllä hyvin odottaa, jos vain saisin varmuuden siitä että tämä

a) käynnistyy itsekseen TAI
b) käynnistäessä lähtiski oikeesti käyntiin.

Ystäväni kyllä sano että tässä vaiheessa jos käynnistetään, niin yleensä lähtee kyllä ihan hyvin käyntiin. Toivotaan, että asia on näin. Luulen että mulla on ihan surkee kipukynnys joten pelottaa tulevat tuskat.

Tänään on Suomen Itsenäisyyspäivä :) Ohjelmaamme on tänään kuulunut rentoa kotona oloa, elokuvan katselua, juhlaruuan valmistusta (porsaan filettä, lohkoperunoita, salaattia ja salaatinkastiketta, joista mies teki kaiken muun paitsi salaatin), talipallojen asettelua lintujen ruuaksi ja vastailuja läheisten kyselyihin, joko vauva on syntynyt :) Lähdemme kohtapuoliin miehen mummulle kylään, illalla valmistamme liekkisiipiä iltapalaksi ja Linnanjuhlien naposteltavaksi, ja paistoin äsken parit tortut myöskin illaksi glögin seuraksi.

Ulkona sataa ensimmäistä kertaa ihan oikeasti LUNTA :) ulkona on hämärää, sisällä palavat jouluvalot ja on lämmintä, lunta satelee hiljalleen. Kaikki on hyvin, nautitaan tunnelmasta ja eletään hetkessä!


Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)