sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesä saapui jälleen

Helteitä vihdoin! :) aamukaffit kuistilla, kesäyön ihastelua hyvien ystävien seurassa, elämää!!

Jouduin hankkia uuden puhelimen, edellinen ei suostunut enää latautumaan. Innoissani yritin äsken tutkia, josko tällä saisi liitettyä kuvia puhelimesta tänne, mutta taidot ei vielä ihan riittäneet.  Vielä joku päivä onnistun! :)

Ensiviikolla meidän pikkuinen poikamme täyttää 1v! Juhlien suunnittelua siis viikolla, sekä 1v-valokuvaus. Kiirettä pitää! :)

Helteistä viikkoa, muistakaa syödä jätskiä!

4 kommenttia:

 1. Oi siellähän on mukavaa säpinää tiedossa 1v kemujen järkkäilyjen parissa- ja taitaa vielä sääkin olla tilattu juhlapäivänä, mikäli ne vain tässä 2 viikon sisällä ovat. :)
  Hieno juttu!
  On kyllä aivan mahtavat lomailukelit nyt seuraavalle viikolle luvassa. Mekin pienen pientä reissua täällä stressaten pakkaillaan ja olemme aikeissa suunnata muutamaksi päiväksi kotikonnuilleni...
  Toivotankin että matkat ja kaikki muukin menisi hyvin.

  Ihanan paljon ONNEA jo ennakkoon teidän poijjalle sillä en pakosta käy täällä taas ihan hetkeen kun on tuota reissuakin luvassa.
  Mutta nyt täytynee sulkea tämä rakkine jotta pääsemme toimittamaan viime hetken asioita vieden lainat kirjastoon yms.

  Senkin MOKOMA kun oikein ´kehoitat´ syömään jäätelöä! ;) Ei muuten, mutta olen yrittänyt vähän viime päivinä katsella syömisieni perään jos saisi vaikka painoaan hallitusti alenemaan... kuntokärpänen kun lensi minuun kevät talvella ja on ollut positiivisesti riesanani kun miltei kaiken ylimääräisen rahavarani olen käyttänyt erilaisien urheiluvälineiden tai siihen liittyvien vaatteiden hankintaan. :)

  Bzzzzt vaan sinnekin *kuntokärpäsen pistosta sinnekin jos sille tarvetta vain on!* :)

  VastaaPoista
 2. Helteistä se on kelienpuolesta nytkin. ;)
  Ihanaa!
  (vaikka en pidä liioin LIIAN kuumasta säästä kun aurinko porottaa eikä tuuli käy, nyt kuitenkin tuuleksiikin vaikka lämpöä on sen yli +23*C)
  -> tiedän että kun pakkanen paukuttaa saman verran ja ylikin pakkasella niin ikävä hennoo tulla näitä helteitä tai juuri sitäkin keliä kun tuulen vire ei käy ja on sikakuuma kuin joulukinkulla voi kuvitella uunissa olevan. :D

  En ole jaksanut päivitellä nyt omaa blogiani. Enkä tiedä siihen syytä.
  Siksipä tulin kuikkimaan mitä sitä TEILLE oikein kuuluu ja ensinnäkin HUISIT ONNITTELUT TEIDÄN 1v POJAN JÄSSIKÄLLENNE! :) <3
  Aika rientää hurjaa vauhtia- Sen voinemme todeta jälleen kerran. :)

  Me tässä OLISI lähdetty jo tyttöjen kanssa puistoilemaan mutta kun pojalla on niin (lue: liian) hyvät unenlahjat... hän nukkuu ja oli puhe että olisi klo 10 aikaan nähty jo muiden mammojen kanssa puistossa.
  Saahan nähdä joko muut lähtee kun ME sinne viimein pääsemme.
  Saa taas itsekseen potkia siellä kiviä ja ärhentää lastensa perään.

  Iltapäivästä on meillä treffit tuttavan kanssa. Menemme lapsinemme tutustumaan meidän omaan kirkkoon tälle kylälle. :)
  On kiva käydä ihan ilman että siellä mitään "meininkejä" on menossa. Vaihtelua siis ja voi luvan kanssa lapset pitää vähän vaikka meteliäkin.
  Ehkä siitä sen perään on hyvä jatkaa Kertunkin kanssa niitä harjoituksia kirkossa käynnin suhteen. :)

  Eilen kävin raapimassa meille 10L sangollisen makoisia mansikoita oman pitäjämme pellosta. ;) Vaikka 1 paarma (tai joku sen kaltainen) siinä minua härkki ja sää oli varsin kuuma, en tullut siitä kyykkimisestä (vielä) niin kipeäksi ettenkö voisi lähteä toisenkin kerran. - Ihme! :)
  Tosin meille ei riitä se määrällisesti koko talveksi vaan tarvitsisimme todellakin vielä ainakin 2 x 10L sangolliset marjaa pakkaseen, että ei tarvitsisi turvautua loppu/kevät talvesta kaupan pakaste altaan tarjontaan. ;)
  - Sillä viisiin kävi tänä menneenä talvena. :/
  Ei maksanut minusta liikaa itsepoimittuna sangollinen, kun pulitin siitä 15€ ja painoa sillä oli sen reilut 5kg.
  Ehkä tällä viikolla voisi joku iltapäivä käydä edes toisen sangollisen nyppien niitä. ;)
  Söin illasta mansikoita sitten niin että yön sai rampata wc:ssä ja vielä aamusellakin aika tiuhaan on saanut käydä. xD
  Sen siitä saa. Ihme vaikutus mansikoilla. Lieneekö joku nestettä poistava vaikutus vai mitä lie... xD

  Muksaa kesää teidän sakillenne. Nyt alan kolistelemaan jo tarkoituksella että poika heräisi. Ei tule muuten mitään jos koko päivä pitää olla sisällä näin komiana päivänä!

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta, kirjoitin sulle niiiiin pitkän vastauksen ja se katosi kun painoin julkaise -nappia!!!!! ARRRRRGGGGGHHH, nyt en ehdi kirjoittaa uudestaankaan :( voi vitsi näitten tietokoneitten kans!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD
   Voi saat kaiken myötätuntoni! Itselleni on joskus käynyt aivan samoin ja nimitänkin sitä että "tulin painaneeksi taas sitä virhenappia joka kadotti kaiken!!!!!"

   Ei tuo niin vaarallista.- Vaikka uskon että se keljuttaa ja kovin.

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)