keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Helle-elämää

Blogissa on pidetty lomaa, säät on olleet niin uskomattomat että on vietetty aikaa ulkona. Mies aloitti loman viime viikolla joten ollaan sitten liikuttu jonkin verran lähimaastoissa kun kerrankin on aikaa myös päivisin. :)

Kesäillat ovat nyt parhaimmillaan ja niistä on otettava kaikki irti! Kello on nyt yli yhdeksän illalla ja asteita +25 jollei ylikin. Mahtavaa!! :) lapset nukkuvat, suuntaan ulos grillaamaan iltapalaa miehen kanssa.

ps. Poikaseni oppi kävelemään ♡ :)

Tunnelmallisia kesäiltoja!! :)

4 kommenttia:

 1. Oijjjj!!!! PALJON ONNEA UUDESTA TAIDOSTA pojulle! :) *peukku ylös!*
  Nyt se laajeni maailmankuva hänellekin, ja pitää sinut varmaan entistäkin kiireisempänä päästessään ehkä koko ajan nopeammin ja nopeammin etenemään jaloillansa. :)

  Kesäillat on kyllä tosi Hotteja täällä meilläkin..
  Joka päivä joutuu käydä ainakin 2x suihkussa. En voi muuten olla jos hiki valuu noroina pitkin päänahkaa. YÖK!!!!

  Nauttikaamme nyt näistä lämpöisistä helteistä sillä näiden voimalla jaksaa sitten ne pakkasetkin.mutta vielä ei ole niiden aika... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi on vielä kesää! Mulle elokuukin on vielä kesäkuukausi, ainakin alkuviikot. Onhan monesti vielä tosi lämmintä ja kesäistä silloinkin :) ja pimenevät illat.. ihania silloin kun on lämmintä vielä ja voi istuskella myöhään ulkona kynttilän valossa!

   Joo täällä poika viipottaa aina vain kovempaa ja nyt suurin osa liikkumisesta on jo kävelyä. Siskon perässä yrittää mennä kovaa :D

   Ihanaa heinäkuun viimeistä teille!

   Poista
 2. Mahtista! Nyt vaan kengille kyytiä! Ja äidille ;D

  VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)