tiistai 4. maaliskuuta 2014

vÄsY!

Väsyttää oikein kunnolla. Tänään on sitten tapahtunut monenlaista. Työt saatiin alkuun, ja kyllähän se opettamisen ilo sieltä taas löytyi :) Onneksi sain tehdä ryhmieni kanssa jo aiemmin muutaman sijaisuuden, niin pääsin jo aloittamaan tutustumisen ennen varsinaisten töiden alkua. Kivat, osittain haasteellisetkin ryhmät, mutta ennenkaikkea opettavaiset myös minulle :)

Siinä mielessä töiden aloittaminen tähän aikaan vuodesta osuu aika hankalaan kohtaan, sillä päättötentit lähestyvät kovaa kyytiä ja kaikilla ryhmillä on vielä paljon uusia asioita opittavana. Aikatauluttaminen on tosi haasteellista. Mutta eiköhän tästä selvitä, syksyllä on sitten paljon mukavampi aloittaa työt kun pääsee aloittamaan "puhtaalta pöydältä" :)

Tullessani kotiin, oli minua vastassa varsin onnellinen pikku J-poika :) hän oli oppinut ryömimään! Aikalailla tismalleen näihin aikoihin (pikkuisen vajaa 8kk ikäisenä) E alkoi ryömiä myös. Voi pientä, hän oli niin iloinen uudesta taidostaan! Nauroi ääneen kun eteni, kerrassaan ihastuttava :)

Nyt on lähdettävä kohti petiä jotta jaksaa herätä aamulla leipomaan, täti tulee kyläilemään heti aamutuimaan ja ajattelin leipoa pannukakkua sekä kauraleipää. Kokeilen tehdä pannaritaikinan jo tänä iltana jääkaappiin, katsotaan millainen siitä sitten huomenna tulee :)

Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Opettamisen aloittaminen on kyllä aina yhtä jännittävää. Ihanaa, kun lapset kasvaa ja oppii uusia juttuja, vaikka välillä haluais pitää ne aina pieninä ja halittavina :D Tsemppiä ja iloa uudenlaiseen arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Eiköhän tämä tästä kun pääsee vain uudenlaisiin rutiineihin taas kiinni :)

   No näin se on, lasten edistysaskeleet on tietty ihania ja monesti odotettujakin, mutta sitten samalla niin haikeita, kun tietää että taas on menty askel kohti itsenäisempää elämää.

   Poista
 2. Työniloa kevääseen sulle vaikka joudutkin alkamaan hieman ikävään ajankohtaan juurikin syystä josta itsekin mainitsit.
  Zemppaat vaan kovin opetettaviasi niin hyvä siitä tulee. Usko pois!
  Luulisin että he sitä zemppiä ja tukea eniten tarvitevat jos ajattelisin itae tekeväni päättötyötä tai sen kanssa olisi jotakin ongelmia tms.
  Hyvä iitä tulee!!!

  Ja ensi syksyä odottaen kevät taittuu pian kesäksi ja pääset vapaapäivinä lastesi kanssa tekemään piknikkejä vaikka rannalle ja leikkipuistoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti tsempeistä! Kyllä se tästä lähtee ;)
   Kesä.. oi miten ootan sitä! Ja eritoten sitä hetkeä, kun kevät taittuu kesäksi. Ai että, se on mahtavaa! Jään haaveilemaan.. ;)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)