lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevät!

Oi että olen iloinen, että on vihdoin maaliskuu! Tästä eteenpäin mennään vahvasti kohti kevättä ja kesää. Vaikka lunta tulisikin, auringon voima alkaa olla viimeistään maaliskuun puolesta välistä alkaen sen verran kova, ettei lumi jää pitkäksi aikaa. Koska helmikuu oli hyvin erikoinen keleiltään, on luonnossa voinut huomata jo pitkään juurikin niitä kevään merkkejä; tiputtavat räystäät, enenevissä määrin laulavat linnut, tuoksut..

Täällä on hiihtoloma lopuillaan. Minäkin aloitan ensiviikolla työt - hui! Onneksi töitä on vain parina iltana viikossa näin alkuun, en halua laittaa pienintä vielä hoitoon. Eikä nyt sitten tarvi laittaa kumpaakaan, kun isä ehtii kotiin ennenkuin lähden :)

Pienet ovat tänään hiukan riitaisan oloisia, niinpä aikani koneella päättyy näillä näppäimillä..

Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Näin jo pajunkissoja :D Kevään tuloa aina odottaa ja kuitenkin se pääsee aina yllättämään, mutta tänä vuonna olen varpaillani. Mukavia työpäiviä ensi viikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pajunkissoja! Wau, jes!! :D kevät todellaki yllättää aina, oon kova tarkkailemaan milloin koivuihin tulee silmut, mutta sekin tuntuu aina tulevan niin puskista ettei joka kerta ehdi ihan heti huomaamaan. Sitten yhtäkkiä se lehti onkin jo puussa, ja joka paikassa on niin vihreää. Ai että, ihanaa että se aika on edessä päin, eikä edes kovin kaukana! :)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)