keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Elämän vuoristorataa

Olenpa ollut pitkään poissa täältä. Ei hätää, olen käynyt teidän blogeissanne kylässä! Harvemmin vain olen ehtinyt kommentoida. Elämme nyt niin raastavassa epävarmuuden tilassa, että energiaa ei riitä juuri muuhun kuin perheen arjen pyörittämiseen.

En pysty vieläkään sanoa varmaksi mitään tulevista asumiskuvioistamme. Vain sen, että uusiksi meni kaikki, mitä luultiin olevan jo varmaa. Välillä on kyllä tuntunut, että ei tästä tule mitään! Tänne kirjoittelen tilanteestamme tarkemmin sitten, kun asiat ovat edes joltain osin varmoja. Käänteitä, maton vetoa jalkojen alta, innostusta, pettymyksiä ja suurta toivoa. Siinä kiteytettynä viimeisen kuukauden tunteet!

Lokakuu on paljastanut luonnossa kauniit värit. Pihlajat ja vaahterat ovat niin kauniita nyt. Luonnosta ja sen seuraamisesta saan voimaa. On toisaalta kovin lohduttavaa ja vertauskuvallistakin, että vaikka syksyllä luonto "kuolee" ja on lumen peitossa monta kuukautta, aina koittaa lopulta kevät ja luonto herää uudestaan henkiin. Luonnon antimista tyrnimarjat ovat olleet meillä nyt muutaman viikon kovassa käytössä - flunssa tahtoo meille kylään. Se kävi jo lapset läpi, niin että jouduin käydä J:n kanssa päivystyksessäkin, mutta oli onneksi nopeaa sorttia ja meni pois parissa päivässä. Minä ja mies selvisimme HYVIN vähällä, mutta nyt tuntuu taas siltä että tauti saattaa meikäläiseen iskeä. Tässä stressitilassa en kyllä ihmettele, tai varsinkaan sitten jos tämä joskus tästä vielä vaikka helpottaa ja stressi loppuu.

Eilen siskoni täytti 18 vuotta! Hän on minulle hyvin tärkeä, ja meillä on ainutlaatuinen suhde erityisesti yhteisten vaikeiden koettelemusten myötä. Kävimme perheen kesken syömässä ravintolassa ja joimme vielä kakkukahvit täällä meillä. Ilta oli mukava ja lämminhenkinen :)

J täyttää pian 3kk ja tiedossa on neuvolakäyntiä ja rokotuksiakin :/ jos suinkin ehdin, laitan tänne oman postauksen J:n 3kk-päivän kunniaksi :)

Värikästä syksyä ja tunnelmallista lokakuuta!

4 kommenttia:

  1. Epätietoinen odottaminen on kyllä yks pahimmista! Tsemppiä arkeen ja kyllä se siitä iloks muuttuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lotta! Asioilla on tapana järjestyä, pakko uskoa siihen! Kun saadaan tilanne rauhottuun niin treffaillaan, jos vihdoin oltais kaikki puolin ja toisin terveinä! :)

      Poista
  2. Oi tiedän niin tarkkaanmillaista on tuo eläminen tavallaan epävarmuudessa asumisen suhteen. (Kun asuimme sen hetken vuokralla jännäten saammeko entisen talomme myytyä + mistä sitten ostaisimme uuden talon..olisiko se omakotitalo vai rivitalo!? Kaikki oli auki koska sen hetken tarjontaa ei voitu tietää ennalta mitä se olisi kunhan talokaupat varmistuisi..)

    Minä itse elän epätietoisuuteen verrattavassa orvonolon symbioosissa. Ei mitään kamalampaa kuin että kännykkäni päätti sanoa tuosta vaan yhteistyösopimuksensa irti. Pimeni totaalisesti. Aika villille tuntuu olo kun se ei ole toimintakuntoisena tuossa jotta siihen voisi turvautua tai että sillä voisi turvata oloaan esim.soittaen jollekin JOS sellainen hetki tulisi..
    Taisin olla aika riippuvainen siitäkin vehkeestä.
    Parasta kuitenkin on, että ei ole tarvetta (lue:pakottavaa!) soittaa mihinkään, esim.varata aikaa johonkin tms. Enkä odota itsekään mitään puhelua mistään tärkeästä paikasta. Siinä mielessä helpotus, mutta kun sattui nuin yks kaks. Se on taas lähdettävä puhelinostoksille...*syvä huokaus* ja se kun on joka kerran vaikeampaa vuosi vuodelta niiden toimintojen muuttuessa miltei itsestään toimiviksi.
    (Itse ei tarvitse kuin husoja sormella niin puhelin miltei lukee ajatuksesi ja kirjoittaa ne ja lähettää mikäli olet viestin aikonut laittaa, niin puolestasi...huh huh!!) No onneks tuohon on vielä matkaa, mutta se, että riittää se sormella husominen, on jo keksitty... xD

    Paljon onnea jo kuitenkin J:lle. Innolla odotan hänen kuulumisiaan 3kk neuvolakäynniltänne :)

    Värikästä syksyn kulkua sinne, täällä aletaan vietellä varsin syvässä hiljaisuudessa syksyä etiäpäin... nyt kun ei se eräs rakkine toimi!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun teillä oli vastaava tilanne, mutta niin se asia teilläkin sitten järjestyi parhain päin! :)

      Oijoi,minä varmaan oisin ihan paniikissa jos puhelin hajoais! Oikein ihtiä ärsyttää ku pitää olla niin kiinni luurisa! :D mut pelko just siitä ettei saa yhteyttä jos hätä jne. Onnea vaan uuden puhelimen metsästykseen! :)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)