perjantai 22. helmikuuta 2013

Äksöniä aamuun

Neiti heräs seitsemän jälkeen ja ihmettelin kun hällä oli niin kova kiire päästä sängystään pois, yleensä viihtyy hetken itekseen heräämisen jälkeen. No, siihen päälle kuului isosti lorinaa (:D) joten äidille tuli kiire mennä selvittämään, mitä pinniksessä tapahtuu!

No, pikku vaippa-äksidenttihän se sielä.. Vaippa oli irronnu varmaan alkuyöstä jo koska se oli ihan kuiva, pissa oli yökkärissä, unipussissa ja sängyssä. Ja sitä oli paaaaaljon. Ihanaa.. :D Ei muutako suihkuun ja pyykinpesuun.

Nyt on kuitenki aamupalat syöty rauhassa ja äiti siirtyy aamukaffin maisteluun, iliman sitä ois moni aamu ollu paljo kankiampi! Ei aamukaffin voittanutta, näin se on..

Tänään on ohjelmassa siivousta, koulujuttuja ja sitten viikonloppu voi alkaa. Ja samalla alkaakin HIIHTOLOMA, jeeeee :D

Oikein hyvää viikonloppua!! :)

5 kommenttia:

 1. Voi sentään... pientä (ehkä?) tuo äksidentti siihen kun meillä jyllää Kertussa ma saakka oksennustauti. Viimeyönä sain valvoa reilun tunnin ja oksettaa häntä/olla siinä toimituksessa kaverina kun neiti huusi kuin päätä olis irti leikattu sitä ennen äitiä!!!
  Taitaa väännellä vatsaakin, kun on jo pari kertaa mallannut isommalle tarpeelle kiireellä potalle ja tänä aamuna pöntölle jopa.
  Kauhulla odotan omaa vuoroani sen taudin kourissa. :/

  Hyvää viikonloppua teille, jospa se meilläkin vielä hyväksi muuttuisi...-> aamukaffille ennen kuin se painuu pannun pohjalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vieläkinkö tuo kurja tauti teillä asuu :( toivottavasti säästyisit siltä! Kyllä se kohta helpottaa teilläkin, ei ne ikuisesti voi yrjötkään jäädä teille asumaan. Tsemppiä potilaalle ja äidille! :)

   Poista
 2. Tulee ainakin aamusta noustua pian, eikä jää sinne sängyn pohjalle (mitä itsellä ainakin välillä käy, kun se on mahdollista ;))! ;) Voi että eipä siinä muu auta, kun ruveta pyykkäämään ja siivoamaan. Kyllä lapset keksii kaikkea pientä vanhemmille, ettei aika ainakaan pitkäksi ehdi tulemaan.
  Meillä alkoi myös tänään hiihtoloma!! :) Ihan tosi kiva juttu!! Vaikka potilaita hoitaen se alkaa, mutta eipähän tartte läksyjä haeskella, eikä patistaa potilaita niitä tekemään. Ja onneksi koko viikko lomaa, niin eiköhän olla jo pian kunnossakin! Jotain pientä kivaa sitä täytyy keksiä, että loma tuntuu lomalta.
  Mukavaa viikonloppua ja ihanan rentouttavaa lomaa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on totta että erillistä ohjelmapalvelua ei lapsitaloudessa tarvita :D meillä tyttö on vielä just oppinu kiipeemään ja sitä taitoa testataan mm. laatikostoihin kiipeämällä, tuoleille, pöydille, ihan mihin vaan sattuu ylettymään :D että ei sitä tosiaan laakereillaan voi levätä.

   Paranemisterkkuja teidänkin potilaille ja oikein rentouttavaa hiihtolomaa myös teille! :)

   Poista
 3. Kiitos paljon!! :)

  Blogissani on sinulle jotain!! :)

  VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)