tiistai 28. lokakuuta 2014

Synkkä ja hipaton

Tämä lokakuu on kyllä mennyt nopeasti, paitsi viimeiset päivät. Nämä kuluu hiiiitaaaastiiiii. Töiden aloittaminen johti kyllä siihen että viikot vain vierähtävät ja aina on perjantai. Tämähän on varsin juhlallista, koska yleensä se on se maanantai joka tuntuu olevan aina.. :) no, päivät ovat toki varsin työntäyteisiä sekä päiväsaikaan kotona ollessa että iltaisin töiden parissa.
Ei nyt oikeastaan ole mitään erikoisempaa sanottavaakaan, muuta kuin se että pidän orastavan syysahdistuksen loitolla JOULUfiilistelyn avulla ;) jo on joululaulujakin soitettu, oikein perinteisesti c-kasetilta! Niin, olen Jouluihminen isolla J:llä.
Pääsin muuten pitkästä aikaa koluamaan viime viikonloppuna pari kirppistä. Löytönä kaksi lastenlaulukirjaa, toinen 50- ja toinen 70-luvulta. Ihania lauluja leikkeineen! Myös joululauluja :) niissä on kuvituksetkin niin ihania ♥
Nyt jatkan teekupposen parissa jouluvalojen suunnittelua, kohta saunaan ja nukkumaan! :D


1 kommentti:

  1. Kuule mulla on sama metodi. Joulu fiilistelyllä syysmasennus pois. Juuri blogiin kirjoitinkin jouluisia juttuja http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/10/jouluisia-juttuja.html :)
    Käyhän tsekkaamassa. Tosiaan täälläkin jo kolmatta viikkoa soi joululaulut ja värivalot loistaa hyllyn päällä. <3

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)