tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun viimeinen.

Huomenna alkaa lokakuu! Huisia, tämä jouluihminen alkaa mielessään hiljaa jo miettiä tulevaa joulua :) rakastan sitä fiilistelyä mielettömästi, kaikki puuhat jotka tuovat joulun ihanaa tunnelmaa, ovat mieleeni. Mutta ei joulusta nyt sen enempää :)

Viikot vierähtää hirveää vauhtia ja lasten kanssa touhua riittää. E on osoittanut hiukan stressin merkkejä kun tämä menopaluu-liikenne on niin hurjaa. Iho on selvästi huonommassa kunnossa, koska E raapii sitä aina paljon enemmän silloin kun on stressaantunut. Onneksi saadaan viikon mittainen levähdys tähän ankaraan tahtiin, kun ensiviikon jälkeen koittaa syysloma!

Pihalla en ole ehtinyt touhailla nyt mitään, mutta sisällä onkin tapahtunut isompia muutoksia. Saimme nimittäin VIHDOIN keittiön työtasot vaihdettua kun sopiva allas ja hana löytyi! Olen niiiiiiin onnellinen, että se kauhea, ennen valkoinen tiskiallas, on nyt poissa!! Se oli kyllä niin törkynen että ette voi kuvitellakaan.. :(
Samalla saatiin keittiöön lisää laskutilaa, tuo entinen tiskiallas nimittäin vei kamalasti turhaa tilaa ja oli tosi epäkäytännöllinen. Nyt se on poissa, jeeeeeee!

Nyt täytyy suunnata takaisin olkkariin, sieltä varmaan E heräilee kohta. J:n kanssa herättiin jo kuuden maissa ;)

Hyvää alkavaa lokakuuta!

2 kommenttia:

 1. Ai sinäkin tykkäät fiilistellä-vaikka hieman varkain , jo joulua :) <3
  Minä sain huomata, että edessä on tälle vuotta (jouluksi) uusien jouluvalojen osto. Meidän sinisten LED-valojen johto oli jotenkin murtunut ja en pidä niitä enää turvallisina käyttää. :( Yhyyyyyy!!!
  Pikku joulutkin on jo tiedossa ja osana sitä iltaa kuuluu myös Jukka-poika. ;)
  Ei suinkaan yksityiskeikkaa tiedossa, kunhan sattuu omalle kylälle samalle iltaa sekin.;)
  Mielessä jo aloin kehitellä toisia pikkujouluja jotka viettelisin erään tuttavan kämpillä.. (hän muutti takaisin suomeen pian n.vuosi sitten) ja mietin että voisinpa leipasta jonkun jouluisen kuivakakun viedäkseni hänen luo mennessäni sinne hänen kanssaan "pikkujouluilemaan".
  Mietin myös mikä olisi hyvä suolainen eväs, jotain pientä snack-palaa...
  Teksinkö joulutorttuja? Veisinkö pipareita ja aurajuustomurua vai mitä ...
  Glögiä ainakin on oltava... -Se on ihan ehdoton. Ilman glögiä ei edes tunnu joululta.

  Lieneekö sinulle tuttu ruoka "Luumumureke?"
  Se tuli minua vastaan eräs päivä netissä ja olin että OIH, KUINKA OLEN VOINUT UNOHTAA TUON IHANAN HERKUN!
  Sitä sitten teinkin meillä perjantaiksi. Ja HYVÄÄ oli. Aivan kuten olin muistellutkin.
  Eilen join hehkuviiniä, tänään lasillisen myös mutta nyt lämmitin sen ja lisäsin hieman tavallista glögiä sekaan....mmm... <3
  Ei tosin ollut minun mieleeni tuo "hehkuviini". Liian makeaa.
  Ei vaan ole (vielä) tullut Alkoon glögejä, niitä odotellessa... hih! :)
  Viime vuonna maistoin jotakin mustikkaglögiä ja se oli aika jees. *peukku sille*

  Mukavaa lokakuuta sinne teidän perheelle ja rentoutukaa syyslomalla edes yhtenä iltana/päivänä tehden koko perhe jotakin mistä kaikki pitää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää oon niin jouluhullu että! :D mietin jo joulukuustakin että mitenkähän pysyy pystyssä kun on tuo 1-vuotias joka tutkii KAIKKEA ronskisti.. luulisi kyllä että pistelee niin ikävästi ettei tuon ikäinen välttämättä halua mennä lähelle jos kerran käy liika lähellä.

   Minullakin on ulkojouluvalojen hankinta tänä vuonna edessä. En kyllä tiedä yhtään millaiset valot laittaisi, kun olemme nyt toista joulua tässä talossa ja olemme pihaa sen verran muokanneet (kaataneet pari puskaa) että valoille ei ihan selkeää paikkaa ole.. mietin jopa että jos kävisi hakemassa kuusen myös pihaan ja laittaisi siihen kunnon kynttilät, voisi olla kaunis. Tykkään valoista puskissa ja erinäisissä muissakin paikoissa, mutta kyllä sellainen perinteinen kuusikin olisi ulkona aika kaunis! :)

   Luumumurekkeesta en ole kyllä ennen kuullutkaan, mitä siihen tulee? Voisin kokeilla! :)

   Pikkujouluja suunnitellaan täälläkin, olemme jopa ystäväpariskunnan kanssa miettineet josko lähtisimme oikein yöksi jonnekin lähelle pikkujouluilemaan. Katsotaan nyt mutta pikkujoulut on pidettävä kuitenkin, tavalla tai toisella :D

   Ihanaa lokakuuta teillekin, ja jouluisia ajatuksia! :)

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)