torstai 12. kesäkuuta 2014

Kesäkuu

Pian on Juhannus! Sitä odotellaan aina innolla, juhannukseen liittyy paljon ihanaa tunnelmaa. Jotakin kivaa odotettavaa onneksi, on tässä hermoja kiristelty taas tarpeeksi.

Auton pentele hajosi, kolmisen viikkoa on oltu nyt ilman ja vielä ehkä viikon verran jatkuu autottomuus. Pinna kiristyy, seinät kaatuu päälle ja moni käytännön asia vaikeutuu kun auto ei ole käytettävissä. Meitä on kyllä autettu tosi paljon, ollaan saatu isältä autoa lainaan ja ystävät ovat tarvittaessa käyttäneet kaupassa jos on ollut isoja ostoja. Ihanaa kun on apuvoimia! Muutenhan hätä ei ole suuri koska on kesä, tällä viikolla saatiin pienemmällekin kypärä ja ollaan sitten pyörillä kuljettu lapset kyydissä kauppaan.

Pihamaja laitettiin kesäkuntoon, siellä on mukava juoda kahvit! Vanhat räsymatot toimivat penkinpehmusteina, takapuolen lämmikkeinä sekä tunnelman- ja värintuojina.Olen ollut huolissani pihassa kasvavasta alppiruususta, sillä silmut eivät antaneet avautumisen merkkejä. Nyt sitten pari päivää sitten ihan vahingossa huomasin, että jotain tapahtuu!! Juhannuksena lienevät paraatikunnossa :)Kesä on vaan niin kaunista aikaa. Nautin täysillä! Ulkoilua, ja hei, vähillä vaatteilla! Illatkin ovat lämpimiä (paitsi nyt, on ollut pirun koleaa) ja luonto on kauneimmillaan. 
Ihanaista viikonlopun odotusta kaikille!

1 kommentti:

 1. WaouW!
  Teillä (-kö!?!!!) on pihassa alppiruusua... *lehahdin juuri vihreäksi kateudeta*
  Meillä kun ei ole kuin perus vihreää, orapihlaja-aita...koivu, 2x kirsikkapuita (vihreitä kaikki!!!), kuusi...ruohikkoa...
  Ainoa väripilkku takapihallamme lienee lastemme muovinen lelukaari joka hyppää silmille räikeillä väreillään (kirljuvan oranssia, vihreää ja sinistä!!!!)
  Se toimii tällä hetkellä Kertun ajaessa radio-ohjattavalla autolla `siltana`jonka ali hän ajaa autolla tekemällään radalla. (väistelee ja kiertelee mm. lelukahvikuppejaan yms.

  Säiden puolesta (niiden viileyden) ei talvi pääse unholaan... perskutti!
  Olis tässä voinu vähän nauttia lämmöstäkin- SOPIVASSA MÄÄRIN tietenkin.

  Jokos te olette käyneet uimassa ihan luonnon vesissä?
  Me ei todenkaan. Alkukesästä kyllä löysin kirppikseltä Lantulle uimapuvun, mutta ei ole ollu kelejä että olis uskaltanut viedä lapset järveen..
  niitä kelejä odotellen jatkakaamme eloamme.

  Mukavaa kesää teille sen viileydestä huolimatta. :)

  VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)