sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sunnuntai.

Tänään on ollut kiva sunnuntai. On ihanaa, kun mies on viikonloppuisin vapaalla ja voidaan olla yhdessä rennosti. Saatiin myös eilen luksusaikaa, kun lapset jätettiin lapsenamman hoiviin ja lähdettiin kirppareita kiertelemään ja syömään miehen kanssa kaksin. Aivan mahtavaa!

Tänään kävin juoksulenkillä, koitin malttaa juosta tarpeeksi hiljaa (ei sillä, että kovaa muka muuten menisin) jotta jaksaisin juosta pitkään eikä hapot alkaisi jyllätä heti. Kyllähän se juoksu näyttää pysyvän silloin melkein paikallaan :D mutta eteneehän se etanakin.. on ollut huikeaa huomata taas se mahtava tunne kun on tehnyt hikilenkin, kun lihakset tietävät tehneensä jotain. Vaikka vähäisessä määrinkin - silti se tunne on yhtä arvokas. Lapset on nyt saatettu unten maille, pienimmän nukahtamista odotellessa istahdin tähän kirjaamaan fiilikset ylös. Syötiin juuri aivan älyttömän hyvää kanasalaattia, jossa oli siis broilerin fileesuikaleita (itse maustettuja), jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua ja paprikaa. Seuraavaksi vuorossa sauna ja jalkakylpy joululahjaksi saamillani jalkojenhoitotuotteilla. Mun kantapäät on aivan hirveässä kunnossa talvisin, ne halkeilee rasvauksista huolimatta niin että tekee kipeää kävellä :/

Mutta kaiken kaikkiaan kiva viikonloppu takana, nyt saunaan ja ensiviikolla uudet kujeet! :)

4 kommenttia:

 1. Ai senkin mokoma, kun puhuit jalkakylvystä!
  Tiedän että myös jalkojaan tulisi hoitaa, ja varmasti se ihanaa on/olisi ottaa moinen kylpy jaloilleenkin.
  Ei tässä muuten olisi nuo jalkansa mielessä ellen odottaisi operaatioon toisen jalan varpaassa olevan patin myötä.Siihen on kasvanut kuulemma lääkärin sanoissa "ihan yleinen" luukasvain, jonka poistavat n.2viikon kuluttua.
  JAIKS!
  Silloin sitä suuremmalla syyllä olisi kiva mennä noinkin ikävään operaatioon ettei sen jalan kantapää olisi kuin kaktus.Yhtä tarttuva joka paikkaan. xD
  Vielä se niiden karheus ei taida vaikuttaa sukkien kulumiseen kantapään osin,-tai on jo siinä rajoilla, mutta kuitenkin.
  Ammattilaisella käytynä ne jalkahoidot maksaa mun kukkarolle liiaksi, joten olen tyytynyt vain sillon tällöin raspaamaan ja rasvaamaan.
  Tarttis kyllä AIKUISTEN OIKEESTI säästää jalkahoitoa varten ja mennä, ennen kuin on liian myöhäistä. :/

  Et osais suositella kotihoidoksi mitään muuta kuin rasvaaminen?
  Meinaan että jos sulla on enemmän kokemusta jalkohen hoidollisiin liittyvistä toimista kuin mulla... Ilolla otan vastaan vinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kumpa mulla oliskin, vaan ihan rasvausta minäki vaan harjotan :/ mullakin kaktus kuvaa ERITTÄIN hyvin kantapäiden tilaa, ja tosiaan sukat jää kiinni ja sitten ku ne saa pois, pitää ruveta noukkiin pinseteillä sukista irronnutta nukkaa niistä kauheista haavoista :O nam...

   Eilen kylvetin tosiaan jalkojani ja raspasin sekä rasvasin. Saa ny nähä, jos pystyis ottaa tuon kylvyn vaikka pariki kertaa viikosa niin ehkä auttais? Kesällä sitte jalat on ihan ku ei ikään ois mitään ollukkaan. Voi kesä, TULE. PIAN! :D

   Poista
 2. Niin ja TSEMPPIÄ sen luukasvaimen poistoon, sitten helpottaa varmasti kun saa sen pois! Juu, jos mulla olis vastaava edessä niin olisin kyllä ihan paniikissa omien jalkojeni suhteen, mieskin aina kauhistelee kun näkee mun paljaat jalat :D ei olis mikään kaunis näky lääkärille.. No, koita kovasti rasvata, jospa ne vähän siitä pehmenis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D heh, *myötätuntoinen hymiö asian vuoksi*
   Hyvä että ne jalat (kantapäät) on muillakin kaktuksena.
   Mun äitillä sama vika (onkohan se joku suomalaisten kansansairaus vaikka ei sairaus olekaan tuo "kuivuvat jalkapohjat"? :D )
   Hän toisinaan rasvaa jalkansa (ne jalkapohjat) jollakin Super rasvaisella rasvalla ja laittaa jopa muovipussin(elmukelmua) yöksi jalkansa ympärille ja vielä sukat jalkaan jotta hautuu hyvin!)
   Ei jotenkin ihan tuohon haluttais mennä, mutta ei kai kohta muukaan auta. Jalkahoidossa olis niiiiiin ihana käydä, mutta kun ne maksaa...itsehoidolla koitettava kikkailla.

   Mutta nyt tämä lähtis lapsineen könkkäämään (jos saan hieman liioitella liikkumistapaani) kaupalle ostaen päivän ruokatarpeita lisää.. mm. Maitoa!!! :D

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)