keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivänä

Nyt eletään joulun parasta aikaa - niin, meillä joulu jatkuu ihan välipäivinäkin lähes uuden vuoden viettoon saakka. Näinä päivinä on lupa köllötellä ja olla tekemättä mitään mitä ei halua. Onneksi kaikki kaupat ja muut ovat kiinni, ei pakostakaan voi lähteä hoitamaan mitään asioita. Nautin näistä hetkistä niin täysiä, näitä on niin harvoin!

Tuntuu että olen nukkunut muutamana viime yönä paremmin kuin koko vuonna. Määrällisesti tuskin enempää kuin ennenkään, mutta laadullisesti niin paljon paremmin. Olen virkeämpi kuin pitkiin aikoihin ja olokin on rento. Voi kuinka olen tätäkin olotilaa kaivannut! Sain pari päivää ennen joulua jonkun mahapöhön, mutta onneksi se meni ohi ilman suurempia kipuja ja ongelmia. Luulen että kroppa on vaan ollut niin rasittunut että se alkaa antaa ihan fyysisiä merkkejä siitä että pitäisi hidastaa.


Pikkutonttu E-papan tekemän auton ja peräkärryn kimpussa

Olemme viettäneet joulua kotona, aattona isäni ja siskoni tulivat meille syömään jouluateriaa samalla, kun isäni toimi pukkina :) E ei pelännyt yhtään, oli innoissaan pukin kilikelloista ja uskalsi mennä syliinkin :) Saa nähdä onko ensi vuonna ihan noin peloton :D Joulupäivänä kävimme perinteisellä perunalaatikolla anoppilassa ja tänään Tapaninpäivänä suuntaamme miehen isälle syömään jouluateriaa. Hyvää ruokaa on syöty, minä en ainakaan ole kyllästynyt jouluruokiin! :)
Huomenna suuntaamme mökille Kainuuseen, siellä riittää myös lunta ja pakkasta <3 Ihanaa päästä hiukan irti näistä tutuista kotimaisemista, vaikka mukava onkin palata reissun päätteeksi taas kotiin. Haaveilen ostavani E:lle vauvapulkan, uskoisin sen olevan todella kätevä liikkuessa paikasta toiseen näin talvella, ainakin tietyissä olosuhteissa. Myös tuolla mökillä se olisi huippu.

Tunnelmallista joulunaikaa kaikille, rentoutukaa ja syökää hyvää ruokaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)