tiistai 14. elokuuta 2012

Koti turvalliseksi

Nyt kun E on alkanut ryömimään ja liikkuu jo aika sutjakastikin paikasta toiseen, on nämä kodin turvallisuuskysymyksen tulleet esille väistämättä. Ennen ryömimisaikaa ei oikein osannut ihan kaikkia vaarapaikkoja ajatella, mutta nyt ne huomaa kun neiti niitä nopeasti löytää.

Pistorasioiden suojatulpat on asennettu vaadittuihin paikkoihin, helposti putoavat ja särkyvät tavarat on nostettu pois vaarallisista paikoista. Mietinnässä on vetolaatikoihin jokin systeemi, jolla saisi laatikot pysymään kiinni neidin yrittäessä vetää niitä auki (sormet on jo jääneet väliin, au :/ ) mutta sen pitäisi aueta myös helposti jos me tarvitsemme laatikosta jotain. En tiedä, onko tähän pulmaan jo jokin vekotin keksitty, mutta tarve olisi suuri. Meillä nimittäin noita vetolaatikoita on matalalla _paljon_.

Olkkarissa meillä ei tällä hetkellä ole sohvapöytää eikä mattoa, uusi pöytä odottaa kasaamattomana vielä ja matto otettiin pois jotta neiti saa harjoitella ryömimistä ilman esteitä. Nyt kuitenkin mietin, pitäisikö paksumpi matto laittaa lattialle, koska E tykkäisi istua mutta muksahtelee kumoon vielä silloin tällöin. Mua hirvittää jos pää käy johonkin :( Ehkä hän osais jo ryömiä sen verran sujuvasti että matto ei hidasta vauhtia.

Sähköjohdot kiinnostaa tosi paljon, valitettavasti :( niitäkin meillä on siellä ja täällä, kun on pianoa, pöytälamppua, läppäri, tulostin, viihdekeskus jne..

Tuolla se neiti nytkin möyryää mun jaloissa, tietokonepöydän alla :D Lähden tästä pikkuhiljaa nukuttamaan häntä, hyvää alkanutta viikkoa!

Muistakaahan varoa pieniä koululaisia jotka tästä päivästä lähtien kansoittavat taas tiet :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)