maanantai 9. heinäkuuta 2012

E 7kk

E täyttää tänään 7kk <3

Äidillä suru puserossa kun neiti kasvaa niin nopeasti ;) Olen nauttinut joka hetkestä, ja muistanut pysähtyä nauttimaan ihan tavallisessa arjessakin. Tämä on elämäni parasta aikaa.

Olen tavattoman kiitollinen siitä, että tyttäremme on terve. Se on suuri asia!

E tykkää istua syöttiksessä kun syömme. Olemme antaneet maissinaksuja sormiruokailun aloituksena, mutta vielä E ei oikein ymmärrä että ne pitäisi laittaa suuhun. Kaikki muu syötäväksi kelpaamatonkin kyllä kelpaa tytölle :D

Hän syö kaikkea mitä on tarjottu, eikä ole muuten "tarkka" ruuastaan, paitsi vähänkin möykkyinen peruna ei mene alas. Yökkäys tulee heti. Kaurapuuro sitä vastoin menee hienosti alas, samoin riisihiutale- ja mannapuuro (vehnä). Marja-/hedelmäsilmällä tietenkin ;) Omasta mielestäni kaikki puurot on kauheita, jos ne on keitetty veteen (niinkuin vauvalle pitää) eikä ole suolaa eikä mausteita. Yäk.. :P Itsellänikin täytyy sellaisessa puurossa olla marjahilloa vähintään.

E pakittaa tosi hienosti, tosin hän ei tajua että voi liikkua haluamaansa paikkaan sillä tavalla :D Eteenpäin ei vielä ryömi. Eikä ole kiire <3 Nousee suorille käsille tosi korkealle, melkein mahakin ilmassa. Vetää mahallaan myös polvet mahan alle, joten konttauksen alkeet olis tavallaan hallussa, mutta käsien ja jalkojen yhteistyö ei vielä pelitä. E osaa tarkoituksen mukaisesti pyöriä käsillä itseään vetäen. Saa esim. ympäriltään lelut kyllä itselleen. :)

Saimme E:n kummeilta pyöränistuimen, voisi loppukesästä kokeilla sitten ajaa hiukan pyörällä E kyydissä :) Vielä en hirviä laittaa kyytille, pelkään että selkä ja niska ei kestä pomppuja ja epätasaista tietä.

M osti eilen "baby-peltorit" ja niin E pääsi mun keikalle mukaan :) pinkit tietenkin.. ;D

Tänään ohjelmassa saunaamista ja istuskelua kotosalla M:n kanssa, hän öljysi terassimme tänään ja muutenkin on touhuttu kodin hommia tänään, joten sauna on ansaittu ;)

Lauantai-illan iloa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)