perjantai 2. maaliskuuta 2012

Etanapannu

Tänäiltana meillä herkuteltiin etanapannulla!

Kävimme M:n kanssa häämatkalla Pariisissa
ja siellä monissa ravintoloissa oli alkuruokana etanapannua.
Emme kuitenkaan päässeet itse maistamaan
kyseistä erikoista herkkua,
joten päätin hankkia etanapannun
ja tehdä miehelle sitä :)

Tällaiselta se näytti:


Ostin valmista valkosipuli-maustevoita,
säilyke-etanoita ja etanapannun.

Maustevoita kolon pohjalle, etana päälle
ja vielä etanan päälle maustevoita.
Uuni 250´c n. 10min, kunnes maustevoi on ottanut vähän väriä.
NAM!

Lisukkeena valkosipulipatonkia,
jolla ihana sulanut voi kaavitaan kolojen pohjalta.

***********************************************

Vauvan uutisia:

Meillä on pyörähdetty vatsalta selälleen
tänään ekan kerran, ja tapahtumaa todisti isi! :) <3

Tämä taito opittiin siis tasan 12 vkon iässä.

Tämän päivän vatsallaanolo-harjoitus menossa :)
Pahoittelut kännykän huonolaatuisista kuvista,
pääasian niistä kuitenkin saanee selville :)

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)